ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στην Χαλκίδα - Πατέρας και γιος οι δύο δράστες

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στην Χαλκίδα - Πατέρας και γιος οι δύο δράστες

Εξιχνιάστηκε το φρικτό έγκλημα του 82χρονου στην Χαλκίδα.

Δράστες της στυγερής δολοφονίας είναι δύο Βούλγαροι, πατέρας και γιος, ηλικίας 51 και 25 ετών αντίστοιχα.

Η Ασφάλεια Χαλκίδας είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δύο αδίστακτων ληστών, οι οποίοι εντοπίσθηκαν και προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση, την Τρίτη το μεσημέρι.

Αρχικά ομολόγησε ο 51χρονος, ενώ λίγο αργότερα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν και τον γιο του, ο οποίος επίσης ομολόγησε τη συμμετοχή του στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί αναγνωρίστηκαν από το υλικό της κάμερας που λειτουργεί στην πολυκατοικία, ενώ κλειδί ήταν η κατάθεση ενός ενοίκου που τους είχε δει, έξω από το κτίριο.

Πατέρας και γιος παραδέχθηκαν πως αφού φίμωσαν, βασάνισαν και σκότωσαν τον 82χρονο. Ωστόσο τα κλοπιμαία, τα οποία όπως έχει γίνει γνωστό ήταν περίπου 5.000 ευρώ και 10 με 15 χρυσές λίρες, δεν έχουν ακόμη βρεθεί.

Κάτι άλλο όμως που βρέθηκε και αποτελεί σημαντικό στοιχείο, είναι υλικό DNA του θύματος, το οποίο εντοπίστηκε πάνω σε ρούχα που βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι των δραστών.

Ακόμη έγινε γνωστό πως ο 25χρονος φερόμενος ως δράστης, είχε απασχολήσει και παλαιότερα την Δικαιοσύνη, αφού είχε καταδικαστεί και για άλλη ληστεία.
Οι επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ θα γίνουν αύριο ή μεθαύριο.

Πηγή: eviazoom.gr

Διαβάστε επίσης:

Εύβοια: Ομολόγησε ο ένας Βούλγαρος την δολοφονία

Εύβοια: Δύο Βούλγαροι ύποπτοι για την άγρια δολοφονία στη Χαλκίδα

Χαλκίδα: Εικόνες και βίντεο από το άγριο έγκλημα