ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακίσεις για την υπόθεση του οπαδού του Εθνικού

Προφυλακίσεις για την υπόθεση του οπαδού του Εθνικού

Στη φυλακή οδηγήθηκαν λίγο πριν από τις 16:00 δύο νεαροί για την υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού του φιλάθλου του Εθνικού, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια.

Την ίδια στιγμή, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ένας 22χρονος, ενώ για την υπόθεση παραδόθηκε άλλο ένα άτομο, το οποίο αναζητούταν από τις Αρχές. Πρόκειται για έναν 32χρονο φίλαθλο, που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο μαζί με τον δικηγόρο του και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το Cretapost, οι περιοριστοί όροι που έχουν επιβληθεί στον 22χρονο αφορούν σε χρηματική εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ, απαγόρευση έξοδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κάθε φορά που παίζει ο Ηρόδοτος.

Υπενθυμίζεται ότι και στους τρεις ο εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινικες διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση. Στον 24χρονο είχε ασκκηθεί επιπλέον δίωξη για παράνομη οπλοφορία.

Σημειώνεται ότι ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού, Κ.Κ,, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζει να δίνει... μάχη για τη ζωή ο άτυχος οπαδός του Εθνικού

Και δεύτερος τραυματίας στην Αλικαρνασσό