ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακίστηκε η 77χρονη για το βασανισμό της Μαρίας στην Καλλιθέα

Προφυλακίστηκε η 77χρονη για το βασανισμό της Μαρίας στην Καλλιθέα

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 77χρονη ρωσοπόντια, η κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 36χρονης Μαρίας, που ήταν "φυλακισμένη" και σε άσχημη κατάσταση σε φωταγωγό διαμερίσματος στην Καλλιθέα.

Αντίθετα ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του) αφέθηκε ο 55χρονος ανιψιός της ηλικιωμένης, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν είχε την φροντίδα της κοπέλας και ότι απλώς τους επισκεπτόταν.

Από την πλευρά της η 77χρονη στην απολογία της υποστήριξε ότι:

"Φρόντιζε τη Μαρία επί 14 χρόνια. Δεν είχε πρόθεση να της κάνει κακό. Η κοπέλα δεν ζούσε στο φωταγωγό. Την είχε βγάλει στο μπαλκόνι 35 τ.μ. για τους καλοκαιρινούς μήνες επειδή έκανε ζέστη. Εκεί κοιμόταν και η ίδια, όπως στο διπλανό μπαλκόνι κοιμόταν και η γειτόνισσα που τους κατήγγειλε".

Όσο για το διαμέρισμα που η νεαρή κοπέλα έγραψε στην 77χρονη, η κατηγορούμενη υποστήριξε:

"Είχε δικό της σπίτι, δεν είχε ανάγκη να πάρει το ακίνητο. Της το επγραψε για την ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες της. Η ίδια δεν ήξερε κάν τι σημαίνει επικαρπία αλλά ήξερε ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι με το σπίτι. Η κατάσταση της Μαρίας ήταν τέτοια επειδή βρισκόταν σε κατάκλιση 16 χρόνια".

Σύμφωνα με τους συνηγόρους δεν υπάρχει κατάθεση της Μαρίας για όλα αυτά και η κοπέλα ρωτάει στο νοσοκομείο που είναι η 77χρονη.

Διαβάστε επίσης:

Aπολογούνται οι «βασανιστές» της 36χρονης στην Καλλιθέα