ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Ετοιμάζουν μεγάλη Παμφθιωτική συγκέντρωση για τα διόδια (vid)

Λαμία: Ετοιμάζουν μεγάλη Παμφθιωτική συγκέντρωση για τα διόδια (vid)

Για πρώτη φορά αποφασίστηκε μαζική κινητοποίηση απ΄ όλους τους φορείς για το θέμα των διοδίων - Η Παμφθιωτική Κινητοποίηση – Διαμαρτυρία θα γίνει τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Λαμίας....

Ευρεία σύσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων αλλά και των εκπροσώπων παραγωγικών φορέων του τόπου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο κτίριο της οδού Σκληβανιώτη κατόπιν πρωτοβουλίας του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη.

Στη σύσκεψη, που αποτελούσε συνέχεια των αποφάσεων του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από μια διεξοδική και γόνιμη συζήτηση, αποφασίστηκε τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στις 2.00 το μεσημέρι να γίνει στην πλατεία Πάρκου συγκέντρωση- πολιτική διαμαρτυρία κατά των διοδίων.

Σε δήλωση του προς τα μέσα ενημέρωσης ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης κάλεσε όλους τους πολίτες να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση «προκειμένου να διατρανώσουμε όλοι μαζί, παρά τις όποιες διαφορετικές προσεγγίσεις, την αντίθεση μας στην πολιτική των διοδίων και τις επιπτώσεις αυτής της πολιτικής στην κοινωνία, στους πολίτες, στις επιχειρήσεις.

Η συγκέντρωση θα γίνει στο κέντρο της πόλης για να είναι εύκολη η πρόσβαση και να διευκολύνει όλους τους πολίτες να συμμετέχουν και να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Όχι στην πολιτική των διοδίων».

Πηγή: lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης:

Την ενοχή 6 κατηγορουμένων για τους «Πυρήνες της Φωτιάς» πρότεινε ο εισαγγελέας