ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Το ξύλινο ποδήλατο που «σαρώνει» στα social media (pics)!

Τρίκαλα: Το ξύλινο ποδήλατο που «σαρώνει» στα social media (pics)!

Με πολύ μεράκι έφτιαξε το ποδήλατο που βλέπετε – Λίγες μόνο βόλτες και δεν άργησε να γίνει θέμα συζήτησης τόσο στα Τρίκαλα όσο και στα social media

Ο λόγος για έναν36χρονο Τρικαλινό. «Με κοιτάει όλος ο κόσμος και νιώθω ότι οδηγώ ...Ferrari», δηλώνει στο trikalanews.gr ο Άγγελος Πατσιατζής.

Ο 36χρονος, γιός ξυλουργού, είναι τα τελευταία 3 χρόνια Καθηγητής Ξυλογλυπτικής στην Σχολή της Καλαμπάκας και κατασκεύασε το πρώτο ξύλινο ποδήλατο που το τελευταίο 10ήμερο άρχισε τα...δρομολόγια στην πόλη των Τρικάλων.

«Έχω έτοιμα τα σχέδια και ξεκίνησα την κατασκευή για ένα γυναικείο και ένα ακόμη ανδρικό σε μια αποκλειστικά δική μου σχεδίαση», αναφέρει ο 36χρονος πατέρας μιας 4χρονης κόρης που προφανώς θα έχει ποδήλατο ξύλινο για τις πρώτες ποδηλατάδες της ζωής της.

Ο καταγόμενος από το Βροντερό Τρικάλων κατασκευαστής του ξύλινου ποδηλάτου, τονίζει πως «το ποδήλατο έχει κατασκευαστεί με ειδικό ξύλο αντοχής Αφρικανικής προέλευσης και ...ελαφρύ και συντηρείται μόνο με φυσικά υλικά και προσθέτει «το βλέπω πλέον από τις ...αντιδράσεις του κόσμου, ότι είναι πολύ πιθανό να ασχοληθώ και επαγγελματικά με την κατασκευή ξύλινων ποδηλάτων, αφού πόλεις όπως τα Τρίκαλα, είναι ευνοϊκές για την χρήση ποδηλάτου ως μέσου μεταφοράς».

Πηγή: trikalanews.gr

Διαβάστε επίσης:

Hurriyet: «Η Αμφίπολη εκδικείται τους Έλληνες που περίμεναν να βρουν τον Μέγα Αλέξανδρο»

Γιορτάζει η Κύπρος: 54 χρόνια ανεξαρτησίας – Πώς φτάσαμε στο σήμερα