ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Ιερωμένος χαστούκισε αστυνομικό και τράπηκε σε φυγή

Φθιώτιδα: Ιερωμένος χαστούκισε αστυνομικό και τράπηκε σε φυγή

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όταν ένας ιερώμενος επιτέθηκε αρχικά φραστικά και στη συνέχεια χειροδίκησε σε βάρος μιας γυναίκα αστυνομικό που τον σταμάτησε για έλεγχο.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών στο ύψος του Κάστρου.

Επικεφαλής του συνεργείου ήταν μια ανθυπαστυνόμος, η οποία σταμάτησε τον ιερωμένο, αφού το ραντάρ τον «συνέλαβε» να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport την ώρα που η ανθυπαστυνόμος έκανε έλεγχο στα χαρτιά του αυτοκινήτου, υπήρξε φραστική αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια της οποίας ο Αρχιμανδρίτης μεταξύ άλλων είπε «γαϊδούρα» την αστυνομικό.

Όμως ο οξύθυμος ιερωμένος δεν σταμάτησε εκεί. Σύμφωνα με την αστυνομικό της επιτέθηκε και προσπάθησε να την χαστουκίσει. Εκείνη προσπάθησε να αμυνθεί χωρίς να τα καταφέρει.

Η άτυχη αστυνομικός από το χτύπημα που δέχτηκε της έπεσε το μπλοκ με τα χαρτιά που κρατούσε στα χέρια, της έφυγαν τα γυαλιά από το πρόσωπο, ενώ πέφτοντας χτύπησε με το κεφάλι δυνατά στις πλαϊνές μπάρες της εθνικής οδού.

Η αστυνομικός για δέκα λεπτά περίπου έχασε τις αισθήσεις της από το χτύπημα, ενώ ο ιερωμένος μόλις η κοπέλα έπεσε μπήκε στο αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή.

Οι δυο αστυνομικοί, οι οποίοι εκείνη την ώρα έκαναν έλεγχο σε άλλο αυτοκίνητο λίγα μέτρα πιο πέρα έτρεξαν να βοηθήσουν την ανθυπαστυνόμο, όταν την είδαν κάτω, χωρίς όμως να έχουν αντιληφθεί τι ακριβώς είχε συμβεί.

Όταν η αστυνομικός συνήλθε τους είπε τι έγινε και ξεκίνησε έρευνα στα πλαίσια του αυτοφώρου για τον ιερωμένο χωρίς όμως επιτυχία.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Μεσολόγγι: 64χρονος ερωτεύτηκε… 14χρονη και την έκλεψε

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη υπαλλήλου που επιχείρησε να εξαπατήσει τον εργοδότη του

Ορεστιάδα: Την ζωή του έχασε ένας 58χρονος κατά τη διάρκεια εργασιών

Νέες δικαστικές αίθουσες εγκαινίασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου