ΕΛΛΑΔΑ

Νέες έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στην Αττική (pics&vid)

Νέες έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στην Αττική (pics&vid)

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα νέες έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στην Αττική

Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποίηαν έρευνες σε διαμέρισμα της οδού Καλλιφρονά και Δροσοπούλου, καθώς και σε δύο ακόμα περιοχές της Αττικής.

SPITI

Υπενθυμίζεται ότι στο πατρικό σπίτι του 30χρονου Αντώνη Σταμπούλου που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής δεν βρέθηκε κάποιο στοιχεία εκτός από ένα παλιό περίστροφο (αντίκα). Οι αρχές όμως έχουν βρει νέα κλειδιά τα οποία πιθανολογούν ότι μπορεί να ανοίγουν τις πόρτες από νέες γιάφκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ερευνήσει και το ατελιέ της αδερφής του στο Θησείο καθώς και το εξοχικό του στην Εύβοια.

Το διαμέρισμα στην Κυψέλη άνοιγε με κλειδιά, που βρήκαν οι αστυνομικοί στο πατρικό σπίτι του Σταμπούλου.

Σε όλα τα διαμερίσματα που έγινε έρευνα δεν βρέθηκε οπλισμός, ή άλλα αντικείμενα της οργάνωσης, μέλος της οποίας φέρεται να είναι ο Αντώνης Σταμπούλος, αλλά αναμένονται οι εργαστηριακές εξετάσεις σε δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί αναζητούν και άλλα διαμερίσματα - κρυσφύγετα, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα σε δρόμο, του οποίου το όνομα είναι γνωστό, καθώς ένα από τα κλειδιά που βρέθηκαν στην κατοχή του 31χρονου, φέρει καρτελάκι με το όνομα της παραπάνω οδού, αλλά όχι την περιοχή.

KALI

H αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και νέα πιο πρόσφατη φωτογραφία του Σταμπούλου.

adonis

Ο 30χρονος έστελε χθες δήλωσή του με την οποία περιγράφει τον τρόπο της σύλληψής του και της ανάκρισής του στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής, καθώς και τη σθεναρή αντίστασή του να δώσει αποτυπώματα και αίμα για DNA, αλλά και για να φωτογραφηθεί. Στέλνει,δε, μήνυμα στους συντρόφους του ότι δεν θα λυγίσει.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Κράτησα αρνητική στάση απέναντι στις αξιώσεις των κρατικών λακέδων να αποσπάσουν στοιχεία μου για δυο λόγους. Πρώτο, για λόγους αξιακούς, καθώς θεωρώ ότι υποχρέωση κάθε αναρχικού επαναστάτη είναι να μη δίνει ούτε χιλιοστό εδάφους στον ταξικό εχθρό. Και δεύτερο γιατί, αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της υπόθεσης που μου προσάπτουν, θέλησα να προστατέψω συντροφικό και φιλικό περιβάλλον από τα κοράκια, που με κρατάνε».

Διαβάστε επίσης:

Αντιτρομοκρατική: Πού στρέφει τις έρευνες μετά την σύλληψη Σταμπούλου

Μήνυμα Σταμπούλου μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Βρίσκομαι αιχμάλωτος»

Αυτός είναι ο 30χρονος συνεργός του Μαζιώτη (pics&vid)