ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή ο «σκληρός» συνεργός του Μαζιώτη

Στον ανακριτή ο «σκληρός» συνεργός του Μαζιώτη

Αληθινά τα στοιχεία, πλαστή η ταυτότητα

-Πώς κινούνταν ο Αντώνης Σταμπούλος , ο οποίος αρνείται να συνεργαστεί με τις Αρχές

-Τι έδειξαν οι μέχρι στιγμής έρευνες της Αντιτρομοκρατικής

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκεται αυτή την ώρα ο Αντώνης Σταμπούλος, «σκληρός» συνεργός του Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη στον Βύρωνα, από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Ωστόσο, όπως φαίνεται το έργο της ανάκρισης προβλέπεται ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς ο συλληφθείς κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό.

Στοίχημα της ΕΛ.ΑΣ. αυτή τη φορά να βρεθούν διαμερίσματα-κρησφύγετα, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, όπου φέρεται να κρύβεται ο βαρύς οπλισμός του Επαναστατικού Αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι στο διαμέρισμα στην οδό Δροσοπούλου, στην Κυψέλη, βρέθηκε μία πλαστή ταυτότητα, την οποία οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ο συλληφθείς Α. Σταμπούλος χρησιμοποίησε για να νοικιάσει το εν λόγω σπίτι με σκοπό να γίνει αποθήκη οπλισμού.

ereyna

Στο εσωτερικό του διαμερίσματος βρέθηκαν επίσης και δύο κράνη τα οποία έχουν σταλεί στα εργαστήρια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

ereyna2

Στο πατρικό σπίτι του 31χρονου Αντώνη Σταμπούλου που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στο Μαρούσι δεν βρέθηκε κάποια σημαντικά ευρήματα, πέρα από ένα παλιό περίστροφο (αντίκα) και τα κλειδιά με τα οποία άνοιξαν τα διαμέρισμα στην Κυψέλη.

Ωστόσο, οι έρευνες γύρω από τη δράση του προχωρούν, έτσι νέα στοιχεία έχει στα χέρια της η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, αφού πλέον έχουν στα χέρια τους έναν «θησαυρό» 50 κλειδιών που ενδεχομένως να ξεσκεπάσει και άλλους «συντρόφους» του Νίκου Μαζιώτη.

Αυτό που πρέπει να εξετάσει τώρα η αντιτρομοκρατική είναι τα δύο κινητά που βρέθηκαν στο ατελιέ της αδελφής του, τα οποία δεν αποκλείεται να τα χρησιμοποιούσε και ο ίδιος. Οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο ότι είχε στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο και υπολογιστή, τα οποία ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να τα εντοπίσουν. Μεταξύ άλλων, αναζητούν ένα αυτοκίνητο, μάρκας Citroen, που θεωρούν ότι χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς.

Κυκλοφορούσε με το όνομα Ευθύμιος Τσέργας

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τη φωτογραφία με την οποία συστηνόταν ο συνεργός του Νίκου Μαζιώτη, Αντώνης Σταμπούλος. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες των εγγράφων που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, ο Αντώνης Σταμπούλος συστηνόταν ως Ευθύμιος Τσέργας, του Κωνσταντίνου και της Πηνελόπης, γεννηθείς την 26-07-1987 στην Αθήνα.

antonis

Η αστυνομία έδωσε νωρίτερα στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία του Αντώνη Σταμπούλου ο οποίος υπενθυμίζεται ότι συνελήφθη την Πέμπτη στην περιοχή του Βύρωνα.

antonis2

Διαβάστε επίσης:

Τα στοιχεία της πλαστής ταυτότητας που χρησιμοποιούσε ο Α. Σταμπούλος (pics)

«Χτενίζει» την Αττική η Αντιτρομοκρατική

Αντιτρομοκρατική: Πού στρέφει τις έρευνες μετά την σύλληψη Σταμπούλου

Μήνυμα Σταμπούλου μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Βρίσκομαι αιχμάλωτος»

Αυτός είναι ο 30χρονος συνεργός του Μαζιώτη (pics&vid)