ΕΛΛΑΔΑ

Στο «τρίγωνο» Κυψέλη – Γαλάτσι – Πατήσια οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής

Στο «τρίγωνο» Κυψέλη – Γαλάτσι – Πατήσια οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής

Αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής κρατώντας τη φωτογραφία του συνεργού του Νίκου Μαζιώτη, Αντώνη Σταμπούλου ερευνούν πόρτα - πόρτα τις περιοχές της Κυψέλης, του Γαλατσίου και των Πατησίων, στην προσπάθεια τους να εντοπίσουν τη γιάφκα του "Επαναστατικού Αγώνα".

Οι αρχές εκτιμούν μετά από συνδυασμό στοιχείων, ότι σε μία απ ΄αυτές τις περιοχές βρίσκεται το σπίτι ή το γκαράζ με το οπλοστάσιο της τρομοκρατικής οργάνωσης, το οποίο έχει νοικιαστεί με πλαστή ταυτότητα. Ίσως μάλιστα όπως λένε οι αστυνομικοί, το ένα από τα περίπου 30 "ορφανά" κλειδιά που βρέθηκαν στο Θησείο να ανήκει στη γιάφκα.

ΕΛ.ΑΣ. : Υπάρχουν τουλάχιστον τρία ασύλληπτα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα

Εκτός από τη γιάφκα οι αστυνομικοί δίνουν "μάχη" με τον χρόνο για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους υπόλοιπους συνεργούς του Μαζιώτη και του Σταμπούλου, οι οποίοι πιστεύουν ότι είναι τουλάχιστον τρεις, εκτός βέβαια της Πόλας Ρούπα. Τα ασύλληπτα μέλη του "Επαναστατικού Αγώνα", σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αντιτρομοκρατικής έχουν το "προφίλ" του Σταμπούλου, δηλαδή προέρχονται από τη δεξαμενή των αντιεξουσιαστών και δεν είναι σεσημασμένοι. Οι αρχές μάλιστα εκφράζουν φόβους ότι τα ασύλληπτα μέλη του "Επαναστατικού Αγώνα" μπορεί να ετοιμάζουν χτύπημα - αντίποινα στη σύλληψη Σταμπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Νέο μήνυμα Σταμπούλου: «Ξεκινάω απεργία πείνας και δίψας»