ΕΛΛΑΔΑ

Κατέβασαν την ελληνική σημαία στην Πρυτανεία

Κατέβασαν την ελληνική σημαία στην Πρυτανεία
Αντεξουσιαστές κατέβασαν πριν από λίγη ώρα την ελληνική σημαία στην Πρυτανεία και ανέβασαν την μαυροκόκκινη...

Αντεξουσιαστές κατέβασαν πριν από λίγη ώρα την ελληνική σημαία στην Πρυτανεία και ανέβασαν την μαυροκόκκινη, έβλημα του χώρου τους. Το κτίριο βρίσκεται υπό κατάληψη καθώς οι αντεξουσιαστές αντιδρούν για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά τη χθεσινή πορεία.

Ακολουθεί το κείμενο των αναρχικών για τη κατάληψη:
«Το κτήριο της Πρυτανείας στα Προπύλαια βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό κατάληψη με αφορμή τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη χτεσινή πορεία για τη γενική απεργία. Η πορεία χτυπήθηκε βάναυσα με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό πολλών διαδηλωτών. Ένας διαδηλωτής οδηγήθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας σε επιθανατια κατάσταση με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τώρα βρίσκεται σε πλήρη καταστολή.
Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μια εστία αντιπληροφόρησης και αγώνα.
Καλούμε όλα τα αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας να συμμετέχουν».

Το κέντρο της Αθήνας θυμίζει μπαρούτι έτοιμο να πυροδοτηθεί ανά πάσα στιγμή εξαιτίας των θλιβερών γεγονότων που σημειώθηκαν κατά τα χθεσινά βίαια επεισόδια.

Ήδη δεκάδες πολίτες συρρέουν στο σημείο δολοφονίας του 44χρονου άντρα από χέρια αλλοδαπών όπου θα ακολουθήσει πορεία και τρισάγιο, ενώ θα ακολουθήσει και πορεία διαμαρτυρίας από αναρχικούς.

Διαβάστε επίσης...

Πορεία αντεξουασιαστών στα Προπύλαια