ΕΛΛΑΔΑ

Κομοτηνή: Κουταβάκι έπεσε σε πηγάδι 7 μέτρων-Δείτε την επιχείρηση διάσωσης

Κομοτηνή: Κουταβάκι έπεσε σε πηγάδι 7 μέτρων-Δείτε την επιχείρηση διάσωσης

Τη ζωή του κινδύνεψε να χάσει ένα μικρόσωμο κουταβάκι στην Κομοτηνή – Το άτυχο ζώο έπεσε σε πηγάδι 7 περίπου μέτρων επί της οδού Μαραθώνος.

Όταν έγινε αντιληπτή η πτώση του τετράποδου, η φιλοζωική Κομοτηνής ήταν άμεση. Με αστραπιαίες κινήσεις προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν το κουταβάκι δυστυχώς όμως αυτό δεν κατέστη εφικτό καθώς το χώμα περιμετρικά του πηγαδιού υποχωρούσε σταδιακά.

«Συναγερμός» στην Πυροσβεστική

Το συμβάν καταγγέλθηκε στις αρχές. Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας ήταν μέσα σε λίγα λεπτά να συγκεντρωθούν στο σημείο άνδρες της Πυροσβεστικής, ένα όχημα JCB, άνδρες της ΕΜΑΚ, μέλη της Φιλοζωικής, πολίτες της περιοχής καθώς και ο ίδιος ο Δήμαρχος Κομοτηνής.

Η επιχείρηση διάσωσης διήρκεσε σχεδόν πέντε ώρες, μέχρι να καταστεί εφικτό κυρίως χάρη τη συνδρομή του JCB οχήματος αλλά και των μελετημένων κινήσεων των διασωστών να απεγκλωβιστεί το κουταβάκι ζωντανό και χωρίς να τραυματιστεί. “Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν.

Η βοήθειά τους ήταν πολύτιμη και ευχαριστούμε που δεν αδιαφόρησαν και έκαναν τα πάντα για την ασφάλεια της μικρής” αναφέρει από την πλευρά της η Φιλοζωική Κομοτηνής ενώ όπως έκανε γνωστό αμέσως μετά την περιπέτεια το μικρό κουταβάκι «βαπτίστηκε» Πηγαδούλα και υιοθετήθηκε από πολίτη που συμμετείχε στην επιχείρηση διάσωσης.

Πηγή: thrakitoday.com