ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 14χρονος ενώ έπαιζε σε κλειστό σχολείο

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 14χρονος ενώ έπαιζε σε κλειστό σχολείο

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο η τραγική είδηση του θανάτου ενός 14χρονου αγοριού, το οποίο έχασε τη ζωή του ενώ έπαιζε με τους φίλους του σε κλειστό σχολείο.

Ήταν απόγευμα της Τρίτης όταν το άτυχο αγόρι μαζί με την παρέα του πήδηξαν τα κάγκελα του σχολείου, που ήταν εκείνη την ώρα κλειστό και μπήκαν στον προαύλιο χώρο, για να παίξουν μπάσκετ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο 14χρονος κρεμάστηκε από τη στεφάνη της μπασκέτας και από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να πέσει με το κεφάλι στο έδαφος και να τραυματιστεί θανάσιμα. Αμέσως, στο σημείο έφθασαν κάτοικοι της περιοχής, αλλά και γιατρός από το Κέντρο Υγείας Χαλάστρας. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

«Ακαριαίος ο θάνατος»

Την εκτίμηση πως ο θάνατος του άτυχου 14χρονου ήταν ακαριαίος εξέφρασε η διευθύντρια ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, κ. Χ. Ματσικούδη. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε πως το παιδί έπεσε από μικρό ύψος, ωστόσο, η πτώση ήταν μοιραία.

Κλειστό λόγω πένθους

Κλειστό λόγω πένθους θα παραμείνει σήμερα το σχολείο, στην περιοχή Κύμινα, όπου σημειώθηκε η τραγωδία που έχει "παγώσει" το πανελλήνιο.

Διαβάστε επίσης:

Αττική: Νεκρός σε τροχαίο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ