ΕΛΛΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη (vid)

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη (vid)

«Μακελειό» στην Πέτρου Ράλλη - Αυτοκίνητο παρέσυρε τρία άτομα - Νέα τραγωδία στην άσφαλτο στον απόηχο της καραμπόλας θανάτου στην Εγνατία Οδό

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί στην Πέτρου Ράλλη, στο ύψος της Διεύθυνσης Μεταγωγών. Οδηγός αυτοκίνητου έπεσε πάνω σε μία στάση παρασύροντας στο θάνατο δύο άτομα και τραυματίζοντας άλλα δύο.

Ωστόσο, οι πληροφορίες, τόσο για τον αριθμό των νεκρών, όσο για τα αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία είναι συγκεχυμένες, ενώ διαψεύδονται τα όσα μεταδόθηκαν νωρίτερα για νεκρό ένα παιδί.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, νεκροί είναι δύο, ένας άνδρας και μία γυναίκα, ενώ σημειώνεται ότι η αρχική ενημέρωση από την Αστυνομία, έκανε λόγο για τρεις νεκρούς.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΚΑΒ, το Κέντρο ανταποκρίθηκε μόλις σε 5 λεπτά κατά το σοβαρό τροχαίο, ύστερα από δύο κλήσεις που δέχθηκε σχετικά με το περιστατικό, στις 10:08.

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν συνολικά τρία ασθενοφόρα, τρεις κινητές μονάδες με τη συνοδεία γιατρού και δύο Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης.
Παρελήφθησαν: δύο νεκροί (ένας άνδρας και μία γυναίκα) που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας (που ήταν εκτός εφημερίας) και τρεις τραυματίες (μία ακρωτηριασμένη γυναίκα και δύο πιο ελαφρά), οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά. Ο ένας τραυματίας είναι ο οδηγός του οχήματος που προκάλεσε την τραγωδία, ο οποίος και ανακρίνεται, ενώ ο δεύτερος φέρεται να είναι αστυνομικός, ο οποίος την ώρα εκείνη πήγαινε στη Διεύθυνση Μεταγωγών.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν λίγο μετά τις 10:00 όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart κινούμενο από την Πέτρου Ράλλη προς το Περιστέρι συγκρούστηκε με ένα ταξί. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο νεαρός οδηγός, αλβανικής καταγωγής επιχείρησε να τραπεί σε φυγή και ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να παρασύρει θανάσιμα μία γυναίκα και έναν άνδρα, που εκείνη την ώρα κινούνταν πεζή.

tragodia
DSC 4549

Μαρτυρίες που σοκάρουν

Την ίδια στιγμή σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως λίγο μετά την τραγωδία. Άνθρωποι που βρέθηκαν στο σημείο υποστήριξαν πως είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ των δύο οδηγών. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, ο οδηγός ταξί επιχείρησε να κυνηγήσει τον οδηγό του Smart, με αποτέλεσμα εκείνος με τη σειρά του να αναπτύξει ταχύτητα στην προσπάθειά του να ξεφύγει. Ωστόσο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε στη στάση.

Όπως αναφέρει ιδιοκτήτρια περιπτέρου επί της οδού Πέτρου Ράλλη, είδε άτομα να βρίσκονται διαμελισμένα στο οδόστρωμα.

DSC 4537

«Δεν προλάβαμε να δούμε κάτι άλλο. Μόνο τα μπαμ μπαμ ακούγαμε. Έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα. Εδώ βρήκα ένα πόδι μίας κυρίας. Τα αυτοκίνητα ήταν παρκαρισμένα. Δεν πήγε να χτυπήσει κόσμο. Προσπάθησε να αποφύγει τα αυτοκίνητα με την ταχύτητα.» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας όπως λέει ούτε που κατάλαβε τι έγινε.

«Δράμα. Ούτε που κατάλαβα τι έγινε. Είχα βγει να πάρω ένα νερό και ξαφνικά βλέπω να χτυπάει το ένα αυτοκίνητο το άλλο. Τους παρέσυρε όλους. Μηχανή και πεζούς.» λέει στην κάμερα του newsbomb.gr

Τραγική ειρωνεία

Από τύχη σώθηκε ο άνδρας της γυναίκας που διαμελίστηκε, καθώς την ώρα του δυστυχήματος βρισκόταν πάνω στο πεζοδρόμιο. Ωστόσο, έμελλε να γίνει μάρτυρας του σοβαρού τραυματισμού της γυναίκας του, η οποία ήταν μόλις ένα βήμα μακριά του, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από το αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης:

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη: Οι πρώτες εικόνες από την τραγωδία (vid)

Συνελήφθη ο οδηγός που σκόρπισε τον θάνατο στην Πέτρου Ράλλη

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ένα παιδάκι 10 ετών νεκρό στο τροχαίο της Πέτρου Ράλλη (vid)