ΕΛΛΑΔΑ

Για Πετρέλαιο Θέρμανσης επιλέξτε Revoil και ανεβάστε τη θερμοκρασία κατεβάζοντας τα έξοδα

Για Πετρέλαιο Θέρμανσης επιλέξτε Revoil και ανεβάστε τη θερμοκρασία κατεβάζοντας τα έξοδα

Για Πετρέλαιο Θέρμανσης επιλέξτε Revoil και…«ανεβάστε τη θερμοκρασία κατεβάζοντας τα έξοδά σας!»

Επειδή κάθε σταγόνα μετράει… η Revoil παρέχει στους καταναλωτές της Αττικής την Έξυπνη Επιλογή και στο Πετρέλαιο Θέρμανσης!

Επικοινωνήστε, σήμερα κιόλας, με το Τμήμα Θέρμανσης Revoil στο 211 18 19 000 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση retail@revoil.gr και δώστε την παραγγελία σας εύκολα & προπαντός οικονομικά και επωφεληθείτε από:

 Τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

 Την άριστη ποιότητα και την εγγυημένη ποσότητα παράδοσης.

 Τη δυνατότητα πληρωμής με πιστωτικές κάρτες έως και σε 6 άτοκες δόσεις.

 Την εκτέλεση της παραγγελίας εντός 24 ωρών από την λήψη της ή στο χρόνο που σας εξυπηρετεί, μέσω του ιδιόκτητου στόλου βυτίων της Revoil.

 ΔΩΡΟ 10€ καύσιμα για το αυτοκίνητό σας!*

Το Πετρέλαιο Oikoplus της Revoil είναι η πλέον σύγχρονη πρόταση θέρμανσης, γιατί εξασφαλίζει:

1. Αύξηση της απόδοσης, λόγω βελτιωμένης καύσης: Με μικρότερη ποσότητα πετρελαίου επιτυγχάνεται το ίδιο θερμικό αποτέλεσμα με αυτό του συμβατικού.

2. Εξοικονόμηση ενέργειας, λόγω καθαρότητας του καυστήρα: Μείωση των επικαθήσεων αιθάλης στα τοιχώματα του καυστήρα, ενώ οι υπάρχουσες επικαθίσεις απομακρύνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

3. Εξοικονόμηση κόστους καθαρισμού και συντήρησης καυστήρα: Τέρμα στις σκληρές επικαθήσεις ή στο κολλώδες στρώμα αιθάλης. Τα τοιχώματα του καυστήρα επικαλύπτονται με ένα λεπτό, στεγνό υπόλειμμα που απομακρύνεται εύκολα.

4. Λιγότερα καυσαέρια, σημαντική μείωση των εκπομπών ρύπων: Μέσω της βελτιωμένης αντίδρασης καύσεως ελαχιστοποιούνται οι εκπομπές καυσαερίων.

5. Καλύτερος έλεγχος κατά τη διαδικασία γεμίσματος της δεξαμενής: Μείωση του αφρισμού κατά τη διαδικασία γεμίσματος της δεξαμενής.

Κάντε και εσείς την Έξυπνη Επιλογή: Επιλέξτε Revoil και «ανεβάστε τη θερμοκρασία κατεβάζοντας τα έξοδά σας!»

*Η ελάχιστη παραγγελία παράδοσης είναι 500lt. Το ΔΩΡΟ 10€ καύσιμα ισχύει για παραγγελίες άνω των 1.000lt Πετρελαίου Θέρμανσης.

REVOIL