ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κέρκυρα: Συνελήφθησαν τέσσερις Ρομά για κλοπές

Κέρκυρα: Συνελήφθησαν τέσσερις Ρομά για κλοπές

Τέσσερεις δράστες Ρομά συνελήφθησαν τη Δευτέρα (20/10/2014) ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας για διαδοχικές κλοπές σε δωμάτιο ξενοδοχείου και εμπορική επιχείρηση στην Κέρκυρα.

Πρόκειται για δύο άνδρες 23 και 29 ετών και δύο γυναίκες γυναίκες 20 και 25 ετών οι οποίοι συνεργαζόμενοι κατά περίπτωση αφαίρεσαν από ξενοδοχειακό συγκρότημα και εμπορική επιχείρηση στην Κέρκυρα , χρήματα και χρυσαφικά συνολικής αξίας 12.000 ευρώ περίπου, αναφέρει το zantepress24.gr.

Αναλυτικότερα η πρώτη περίπτωση αφορούσε την διάρρηξη δωματίου ξενοδοχείου στην Κέρκυρα από την 25χρονη, το απόγευμα της Δευτέρας (20.10.2014), από το οποίο αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 4.500€ και χρυσαφικά αξίας 7.500€.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι η 25χρονη εμπλέκεται σε μια ακόμη υπόθεση κλοπής κατά την οποία σε συνεργασία με τρεις ακόμη ρομά, την 20χρονη και τους δύο άνδρες 23 και 29 ετών, αφαίρεσαν με την μέθοδο της απασχόλησης το χρηματικό ποσό των 190 ευρώ από την υπάλληλο καταστήματος στην Κέρκυρα.

Η 25χρονη καθώς και τρεις συνεργοί της εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), ύστερα από συντονισμένη κινητοποίηση.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας δικογραφίες κατά περίπτωση για κλοπή σε βάρος της 25χρονης και κλοπή κατά συναυτουργία σε βάρος επίσης της 25χρονης και των υπολοίπων δραστών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Διαβάστε επίσης:

Ημαθία: Τρακτέρ καταπλάκωσε αγρότη - Σώος ο οδηγός (pics&vid)

Λακωνία: 29 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε αστυνομική επιχείρηση

Τραγωδία στην Τριφυλία: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο

«Έμεινε» συρμός μέσα στη σήραγγα του Μετρό

Φυλακές Νιγρίτας: Σε δίκη 13 σωφρονιστικοί και ο πρώην διευθυντής για το θάνατο του Καρέλι