ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: 25 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Θεσσαλονίκη: 25 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Περιπολούντες αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη 25 ατόμων το τελευταίο 24ωρο.

Οι περιπολίες γίνονται στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο εντατικοποιημένων δράσεων για την αστυνόμευση του Νομού Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικότερα αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

  • 3 άτομα για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων. Ειδικότερα, βραδινές ώρες της Παρασκευής (24/10/2014), αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ευόσμου, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν σε καφετέρια ιδιοκτησίας 71χρονου, στην περιοχή του Ευόσμου, συνέλαβαν τον 24χρονο υπεύθυνο του καταστήματος, καθώς είχε εγκαταστήσει 23 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε δύο εκ των οποίων διενεργούνταν απαγορευμένα τυχερά παίγνια από ισάριθμους θαμώνες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
  • 2 άτομα για κλοπή. Πρόκειται για 23χρονη ημεδαπή και 26χρονο αλλοδαπό, οι οποίοι δρώντας ξεχωριστά και σε διαφορετικούς χρόνους, η πρώτη αφαίρεσε εμπορεύματα από κατάστημα στο κέντρο της πόλης και ο δεύτερος αφαίρεσε τσάντα από σταθμευμένη μοτοσικλέτα.
  • 1 άτομο για απόπειρα κλοπής. Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (26-10-2014), στον Εύοσμο, περιπολούντες αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 33χρονο ομογενή, διότι προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να εισέλθει παράνομα σε κατάστημα της περιοχής.
  • 5 άτομα για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκαν δικογραφίες, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.
  • 3 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.
  • 10 άτομα τα οποία δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.
  • 1 άτομο για κατοχή και χρήση πλαστού εγγράφου. Βραδινές ώρες του Σαββάτου (25-10-2014), στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε και χρησιμοποιούσε πλαστό έγγραφο, προκειμένου να ταξιδέψει σε χώρα του εξωτερικού.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Καλαμάτα: Συνελήφθη Σύριος που ήθελε να ταξιδέψει για Λονδίνο

Σπάρτη: Σύλληψη 35χρονου Αλβανού για εμπόριο ναρκωτικών

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Αχαρνών

Καιρός: Χειμωνιάτικη όλη η εβδομάδα με καταιγίδες και κρύο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Πάρο (pics)