ΕΛΛΑΔΑ

Εισαγγελική παρέμβαση για τη διαρροή θεμάτων στις Πανελλαδικές

Εισαγγελική παρέμβαση για τη διαρροή θεμάτων στις Πανελλαδικές
Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών περί διαρροής θεμάτων...

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών περί διαρροής θεμάτων της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης στις πανελλαδικές εξετάσεις διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Ελένη Ράϊκου.

Η εισαγγελία αντέδρασε αυτόματα μετά από σχετική ενημέρωση που είχε από τον επικεφαλής της Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μαν. Σφακιανάκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μαθητής Λυκείου στο Γαλάτσι, προσποιούμενος ότι θα πάει τουαλέτα, πληροφορήθηκε τα θέματα μέσω e-mail που φέρεται να του απέστειλε ιδιοκτήτης φροντιστηρίου. Ήδη η Ασφάλεια έχει καλέσει για κατάθεση τόσο τον Λυκειάρχη όσο και τον μαθητή, ενώ αναζητείται και το πρόσωπο που έδωσε τις λύσεις των θεμάτων.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υπό την υποπτεία της Εισαγγελίας θα διερευνηθεί αν υπάρχει διαρροή και σε άλλα θέματα.