ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφόνησαν εν ψυχρώ κοσμηματοπώλη στη Λυκόβρυση

Δολοφόνησαν εν ψυχρώ κοσμηματοπώλη στη Λυκόβρυση
Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 34χρονος κοσμηματοπώλης...

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 34χρονος κοσμηματοπώλης ο οποίος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο ΚΑΤ όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο κοσμηματοπωλείο του στη Λυκόβρυση-επί της οδού Πλαστήρα 5. Ο άτυχος άντρας μετά τη μάχη που έδωσε με τους αδίστακτους ληστές, έχασε τελικά τη μάχη με τη ζωή.

Ο νεαρός εντοπίστηκε να κείτεται μέσα σε μια λίμνη αίματος σε ένα ανάστατο κατάστημα που μαρτυρεί τις δραματικές ώρες που έζησε στα χέρια των κακοποιών.

Τον άτυχο άντρα πυροβόλησαν εν ψυχρώ δυο τουλάχιστον άντρες που εισέβαλαν στο χώρο έχοντας τα πρόσωπά τους καλυμμένα με κράνη και κρατώντας βαρύ οπλισμό. Οι ληστές κυριολεκτικά άδειασαν τους γεμιστήρες του Καλάσνικοφ στο σώμα του θύματος όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός επιχείρησε να τους σταματήσει.

Στην απελπισμένη αυτή προσπάθεια να προστατεύσει τη περιουσία του, οι δολοφόνοι τον «γάζωσαν» με σφαίρες αφήνοντάς τον να χαροπαλεύει στο πάτωμα του κοσμηματοπωλείου.

Οι δράστες μετά την πράξη τους κατάφεραν να διαφύγουν με μοτοσικλέτα ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι το θύμα ήταν πατέρας ενός δίχρονου αγοριού ενώ μόλις πρόσφατα είχε παντρευτεί την αγαπημένη του. Μεγάλη επίσης αγάπη του 34χρονου ήταν και το μπάσκετ, συμμετέχοντας μάλιστα και σε ερασιτεχνική ομάδα.