ΕΛΛΑΔΑ

Ο γάμος του πιο «αγανακτισμένου» ζευγαριού

Ο γάμος του πιο «αγανακτισμένου» ζευγαριού
Έγιναν το διασημότερο ζευγάρι νεόνυμφων τις τελευταίες μέρες...

Έγιναν το διασημότερο ζευγάρι νεόνυμφων τις τελευταίες μέρες μετά τον πριγκιπικό γάμο στη Βρετανία! Το ζευγάρι που πέρασε μέσα από τη συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα τράβηξε πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει το dete.gr, ο γαμπρός είναι Πατρινός από την περιοχή της Αγίας Τριάδας, όπου βρίσκεται και το πατρικό του. Πρόκειται για το γιο πρώην διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας, ο οποίος αφού τελείωσε το λύκειο έφυγε για σπουδές στη Γερμανία (οικονομικά) και τελικά αποφάσισε να μείνει στο Μπόχουμ!

Όσο για τη νύφη; Ο 49χρονος επέλεξε μία κούκλα! Μια 32χρονη που του έκλεψε την καρδιά, έστω και αν ήταν «σκληροπυρηνικός» εργένης! Η νύφη είναι υπεύθυνη εκδρομικών «πακέτων» για τη Μεσόγειο σε μεγάλο Γερμανικό ταξιδιωτικό πρακτορείο.

Ο Πατρινό γαμπρός, ο Θοδωρής κατάφερε να ιδρύσει μεγάλο φοροτεχνικό γραφείο - συμβούλων επιχειρήσεων, με πελάτες Γερμανούς αλλά και Έλληνες που εξάγουν στη Γερμανία (όπως και οι Πατρινοί Αφοί Μαρλαφέκα).
Στην πορεία, όμως, όντας ανήσυχο πνεύμα ίδρυσε μαζί με τον Ελληνοάραβα συνεταίρο του, τη Moto Ducati Κεντρικής Γερμανίας.
Ακολούθησε η λειτουργία εστιατορίων στο Μπόχουμ, ενός καφέ και δύο νυχτερινών κλαμπ!

Ο γάμος έγινε στον Καθολικό Ιερό Ναό του Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην οδό Πανεπιστημίου, ενώ το τραπέζι δόθηκε σε εστιατόριο στη Γλυφάδα με μενού (εκτός των άλλων) γουρουνοπούλα, γύρο και μουσακά! Από προχθές το ζευγάρι βρίσκεται στις Μαλδίβες για δεκαπενθήμερο γαμήλιο ταξίδι.

Ο Θοδωρής επισκέπτεται συχνά την Πάτρα (τουλάχιστον πέντε φορές τον χρόνο) και συναντιέται με αγαπημένα του πρόσωπα όπως ο δικηγόρος Χρήστος Λιαρομμάτης, ο συνδικαλιστής του ΟΤΕ Κανέλλος Γεωργιτσόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Βασίλης Παπαγιαννόπουλος, ο επιχειρηματίας Πλάτων Μαρλαφέκας, ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Αντώνης Αγγελόπουλος κ.ά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο γάμο ήταν καλεσμένοι και αρκετοί από τη Γερμανία που δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με τη φιλοξενία των Ελλήνων, ενώ η νύφη δήλωσε χαρακτηριστικά για το «πέρασμα του ζευγαριού ανάμεσα σε χιλιάδες λαού στο Σύνταγμα»: «Οι Έλληνες είναι απίστευτος λαός. Ο πιο πολιτισμένος και φιλόξενος που έχω γνωρίσει, ταξιδεύοντας στον κόσμο. Αν το ανάλογο περιστατικό συνέβαινε στη Γερμανία ή την Ολλανδία, χίλια χέρια θα είχαν ακουμπήσει «χοντροκομμένα» πάνω μου»!

Πηγή: dete.gr