ΕΛΛΑΔΑ

Το Ηράκλειο ζει στον «πυρετό» του Matala Festival!

Το Ηράκλειο ζει στον «πυρετό» του Matala Festival!
Ποιος είπε ότι οι Χίπις δεν υπάρχουν πια; Μια βόλτα από τα...

Ποιος είπε ότι οι Χίπις δεν υπάρχουν πια; Μια βόλτα από τα Μάταλα περάστε και θα τους δείτε να ξεπροβάλλουν μέσα από τις σπηλιές…

Αν θέλετε να το διαπιστώσετε, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Ηράκλειο Κρήτης, να μεταβείτε στα Μάταλα στις 11 με 13 Ιουνίου τότε που θα λάβει χώρα το Matala festival 2011!

Στο φεστιβάλ θα μετέχουν είκοσι συγκροτήματα όλων των ειδών μουσικής, δεκάδες καλλιτέχνες, μουσικοί παραγωγοί και DJs συμμετέχουν σ’ ένα τριήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων που περιλαμβάνει περισσότερες από 50 ώρες μουσικής.

Πολλές είναι, επίσης, οι παράλληλες δραστηριότητες, με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, σχολών χορού, ζογκλέρ και δημιουργικών διαδραστικών ομάδων. Στο πλαίσιο του Matala Festival εντάσσονται ακόμα, εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, graffiti art, εκθέσεις δίσκων βυνιλίου της περιόδου 60s - 70s, παρέλαση αυτοκινήτων Hippie Style, καθώς και πάρα πολλές εκπλήξεις.

Οι θεματικές του φετινού Φεστιβάλ είναι τρεις και σχετίζονται με το Hippies’ Reunion, τους νέους, αλλά και τις δράσεις για την οικογένεια και τα παιδιά.