ΕΛΛΑΔΑ

Κομοτηνή: «Αγανακτισμένοι» κατά Ευριπίδη Στυλιανίδη

Κομοτηνή:  «Αγανακτισμένοι» κατά  Ευριπίδη Στυλιανίδη
Άναψαν τα αίματα στην Κομοτηνή με τους «Αγανακτισμένους» να...

Άναψαν τα αίματα στην Κομοτηνή με τους « Αγανακτισμένους» να υποδέχονται «θερμά» τον πρώην υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας .

Συγκεκριμένα, ο Ευρπίδης Στυλιανίδης στις 8 το βράδυ είχε προγραμματισμένη πολιτική ομιλία στην Κομοτηνή με θέμα την «Οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις της στην ανάπτυξη της Ροδόπης».

Όπως αναφέρει το piazzadelpopolo, οι «Αγανακτισμένοι» πολίτες της πόλης βρέθηκαν από νωρίς έξω από τον χώρο της εκδήλωσης και άρχισαν να αποδοκιμάζουν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που προσέρχονταν.

Το «φυτίλι» της έντασης φαίνεται ότι άναψε με αφορμή τη λεκτική επίθεση προς τους «Αγανακτισμένους» ενός εξ αυτών που είχαν προσέλθει για να παρακολουθήσουν την ομιλία Στυλιανίδη.

Οι ύβρεις του δεν έμειναν αναπάντητες από τους «Αγανακτισμένους», οι οποίοι πέταξαν μερικά γιαούρτια και αυγά.

Η τεταμένη ατμόσφαιρα δεν κράτησε πολύ, καθώς τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα και η εκδήλωση, αν και με καθυστέρηση, ξεκίνησε.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει το piazzadelpopolo, η διάθεση του πρώην υπουργού είχε πλέον χαλάσει.

Σημειώνεται, ότι η παρουσία της αστυνομίας, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ήταν αισθητή με μια διμοιρία των ΜΑΤ και 3 υπηρεσιακά αυτοκίνητα της αστυνομίας