ΕΛΛΑΔΑ

Βελτιωμένος ο καιρός την Παρασκευή

Βελτιωμένος ο καιρός την Παρασκευή
Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός, αύριο, Παρασκευή...

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός, αύριο, Παρασκευή. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Αρχικά αίθριος, θα είναι ο καιρός στην Αττική, αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από από 19 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι παροδικά αυξημένες και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με μεμονωμένες καταιγίδες στη Μακεδονία κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αρχικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 τοπικά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 μποφόρ και στο νότιο Ιόνιο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αρχικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην Κρήτη κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμο δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές βροχές κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.