ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Μπέρδεψαν τα πτώματα στο νεκροτομείο

Πάτρα: Μπέρδεψαν τα πτώματα  στο νεκροτομείο
Απίστευτο μπέρδεμα με δύο νεκρούς στο...

Απίστευτο μπέρδεμα με δύο νεκρούς στο 409 νοσοκομείο της Πάτρας προκάλεσε σκηνές που προσβάλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια ακόμα και την ώρα του θανάτου.

Ειδικότερα, το περιστατικό αφορά έναν 62χρονο άνδρα ο οποίος νοσηλευόταν με καρκίνο στη νέα πτέρυγα του Αγίου Ανδρέα, ο οποίος κατέληξε μετά από πολύμηνη νοσηλεία.

Η σορός του 62χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του 409 και ειδοποιήθηκε γραφείο τελετών από τη Σπάρτη, τόπο καταγωγής και κατοικίας του εκλιπόντα, προκειμένου να τον μεταφέρει εκεί , όπου θα γινόταν η κηδεία του.

Ωστόσο, στο νεκροτομείο υπήρχε και άλλη μια σορός για κακή τύχη των συγγενών και των δύο νεκρών.

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Πέμπτης ένα άλλο γραφείο τελετών έφθασε στο χώρο του νεκροτομείου και ζήτησε να παραλάβει το νεκρό για τον οποίο είχε ειδοποιηθεί.

Το προσωπικό της βάρδιας, όπως αναφέρει το thebest.gr, υπέδειξε στον υπεύθυνο του γραφείου τον 62χρονο από τη Σπάρτη, παρά το γεγονός ότι σε χέρια των νεκρών υπήρχαν τα «ταμπελάκια>» με τα στοιχεία τους, ώστε να γνωρίζουν ποιος είναι ποιος.

Έτσι, όταν ήρθε το γραφείο τελετών από τη Σπάρτη είχε απομείνει στο νεκροτομείο μόνο ο άλλος νεκρός. Οι υπεύθυνοι του γραφείου, που γνώριζαν τον 62χρονο ειδοποίησαν την οικογένειά του για το μπέρδεμα