ΕΛΛΑΔΑ

Νέα άνοδος της θερμοκρασίας!

Νέα άνοδος της θερμοκρασίας!
Και ξαφνικά καλοκαίρι! Με άνοδο της θερμοκρασίας ενώ...

Και ξαφνικά καλοκαίρι! Με άνοδο της θερμοκρασίας ενώ-για να μη ξεχνιόμαστε-, θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Αναλυτικά, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος για σήμερα Δευτέρα 20 Ιουνίου. Πάντως, αν και το θερμόμετρο θα «σκαρφαλώσει» περαιτέρω αγγίζοντας και τους 35 βαθμούς Κελσίου, εντούτοις το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας χώρας και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά στο Αιγαίο 6 και στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη, ο καιρός θα είναι σε γενικές γραμμές αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις ενώ εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 στα ανατολικά 5 με 6 και τοπικά στο αιγαίο 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και πτώση στα ανατολικά.

Το ίδιο σκηνικό θα επικρατήσει και την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη με αίθριο καιρό
όπου μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 στα ανατολικά 5 με 6 και τοπικά στο αιγαίο 7 μποφόρ.
Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί σε ανοδικά επίπεδα.