ΕΛΛΑΔΑ

Ζούγκλα με τις πινακίδες του Μάκη

Ζούγκλα με τις πινακίδες του Μάκη
Αναστάτωσε ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης για να διαγράψει μία κλήση...

Έκανε ολόκληρη περιπέτεια τη διαγραφή μιας κλήσης και έφτασε στο σημείο για αυτό το λόγο να αναστατώσει ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Ο λόγος για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, στον οποίο η δημοτική αστυνομία έκοψε κλήση για παράνομη στάθμευση στην πόλη και του αφαίρεσε τις πινακίδες κυκλοφορίας. Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος ισχυρίστηκε ότι, η κλήση αφορά σε αυτοκίνητο εικονολήπτη- συνεργάτη του και όχι σε δικό του.

Μάλιστα σε επιστολή του στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη αναφέρει πως ο συνεργάτης του πλήρωσε το ποσό της κλήσης και ζήτησε την επιστροφή των πινακίδων.

Ο «πολύς» κ. Τριανταφυλλόπουλος επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης κ. Αβραμόπουλο απαιτώντας άμεσα την επιστροφή των πινακίδων, παραβλέποντας τα ισχύοντα, πως δηλαδή πρέπει να παρέλθουν 20 ημέρες μετά την ποινή για να τις πάρει πίσω, όπως αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης «Ενεργοί Πολίτες – Οικολογία στην Πράξη», Χρήστος Μάτης.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο σύμβουλος ακόμη και με την καταβολή των χρημάτων, το χρονικό όριο των 20 ημερών για την επιστροφή των πινακίδων ισχύει.

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος , που πήρε βέβαια τις πινακίδες μετά από δυο ημέρες, έβριζε θεούς και δαίμονες ενώ σε επιστολή του προς τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, μεταξύ άλλων του καταλογίζει ψεύδος ή αναξιοπιστία, χωρίς όπως αναφέρει να μπορεί να κρίνει ποιο από τα δυο είναι το χειρότερο.

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος κακώς διαμαρτύρεται καθώς δεν προβλέπεται επίσπευση της διαδικασίας για επαγγελματικά αυτοκίνητα, εκτός και αν υπάρξει σχετική αίτηση επίσπευσης επιστροφής, υποστηρίζει ο κ. Μάτης.

Οι συμπεριφορές «βαρόνων» σε μια περίοδο, όπου οι πολίτες δοκιμάζονται από μια πρωτοφανή κρίση, τόσο οικονομική όσο και κοινωνική, φέρνουν στην επιφάνεια και άλλη μια κρίση που ταλανίζει τη χώρα και η οποία ίσως να είναι χειρότερη και αφορά κάποιους μεγαλοσχήμονες την ηθική.