ΕΛΛΑΔΑ

Συναυλίες αγανακτισμένων με … νότες και δακρυγόνα

Συναυλίες αγανακτισμένων με … νότες και δακρυγόνα
Επεισόδια μετά… μουσικής! Ώρες μετά τον κλεφτοπόλεμο...

Επεισόδια μετά… μουσικής! Ώρες μετά τον κλεφτοπόλεμο μεταξύ αστυνομίας και κουκουλοφόρων στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα, οι αγανακτισμένοι επέστρεψαν και γέμισαν ασφυκτικά τη πλατεία.

Μέχρι και νωρίς τα ξημερώματα, τα πνεύματα ήταν μεν ήρεμα με τη πλειονότητα πολιτών και …ΜΑΤ να έχει αποχωρήσει ωστόσο λίγο μετά τις 2:30 οι ένστολοι γέμισαν απρόκλητα τον αέρα με δακρυγόνα και φωτοβολίδες κρότου λάμψης.

Κι όλα αυτά ενώ ροκ νότες και τραγουδιστές μοιράζονταν το μικρόφωνο στη σκηνή που είχε στηθεί από νωρίς το απόγευμα στο Σύνταγμα. Το Μεσοπρόθεσμο δεν θα περάσει είπαν με το δικό τους τρόπο γνωστοί καλλιτέχνες που ένωσαν τις φωνές τους με τους χιλιάδες διαδηλωτές. Με το δικό τους …μουσικό τρόπο απαντούσαν ανά διαστήματα και οι άνδρες των ΜΑΤ με ρίψεις δακρυγόνων…

Πάντως, ο κόσμος απόλαυσε τους Γιάννη Γιοκαρίνη-συνέθεσε το τραγούδι «Λεφτά υπάρχουν μες στα ταμεία» με το οποίο συντάσσεται με τους αγανακτισμένους-, Στάθη Δρογώση, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Tiger Lillies, Lost Bodies, Ηλία Βαμβακούση, Ματούλα Ζαμάνη, Masterz of the Stringz κ.α.