ΕΛΛΑΔΑ

Ριζάι: «Θα αποδράσω και πάλι!»

Ριζάι: «Θα αποδράσω και πάλι!»
Την πρόθεση του να αποδράσει εκ νέου από τη φυλακή αποκάλυψε ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάϊ σε συνέντευξη που παραχώρησε...

Την πρόθεση του να αποδράσει εκ νέου από τη φυλακή αποκάλυψε ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αλβανική εφημερίδα «Gazeta Shqiptare».

Ο διαβόητος κακοποιός μίλησε σε δημοσιογράφο συμπατριώτη του για τα σχέδια του, για τη ζωή μέσα και έξω από τη φυλακή, όσο και για την διπλή δολοφονία που συνέβη στο Περιστέρι, όταν εκείνος ήταν δραπέτης.

«Μου τα επιρρίπτουν επειδή είμαι Αλβανός, όπως συμβαίνει και σε πολλούς άλλους. Μάλιστα, η σύζυγος ενός εκ των θυμάτων καταθέτοντας στη δίκη δήλωσε ότι δεν είμαι το άτομο που διέπραξε το φόνο».

Στην συνέχεια της συνέντευξης ο Ριζάι αναφέρει πως στις φυλακές των Γρεβενών βρίσκεται συγκρατούμενος στο ίδιο κελί με έναν Αλβανό από τα Τίρανα και έναν Τούρκο πολίτη. Αυτό όμως που πραγματικά σοκάρει είναι ότι ο κακοποιός αποκαλύπτει ότι σχεδιάζει την απόδραση του.

«Οι Έλληνες μου έχουν πάρει τα πιο όμορφα μου χρόνια, για αυτό θα βγω και πάλι. Δεν θα σταματήσω, καλύτερα να με σκοτώσουν. Θα πάρω μαζί μου και μια αλβανική σημαία. Θα προτιμούσα καλύτερα να σκοτωθώ αλλά θα διαλύσω και εκείνους που θα προσπαθήσουν να με σταματήσουν».