ΕΛΛΑΔΑ

Δροσιά σήμερα, καμίνι αύριο!

Δροσιά σήμερα, καμίνι αύριο!
«Γκάζι» πατάει αυτό το Σαββατοκύριακο ο καιρός και από την μικρή...

«Γκάζι» πατάει αυτό το Σαββατοκύριακο ο καιρός και από την μικρή «ανάσα» με φυσιολογικές για την εποχή και τη χώρα θερμοκρασίες, θα αγγίξει και πάλι τιμές …υψηλού πυρετού. Έτσι, για σήμερα ο καιρός θα είναι αίθριος, οι βοριάδες θα ενισχυθούν ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 34 βαθμούς.

Αναλυτικά η πρόγνωση
Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός και για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι, από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Μακεδονία και τη Θράκη

Καιρός γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στην κεντρική, ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο

Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο

Καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες και την Κρήτη

Καιρός αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στην Κρήτη το απόγευμα πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Από 26 έως 32 στις Κυκλάδες και στην Κρήτη έως 35 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα

Ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Από 26 έως 35 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.


Ο καιρός το Σαββατοκύριακο
Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά με πιθανότητα στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτια τοπικά 6, που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε νοτίους 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.