ΕΛΛΑΔΑ

Στην παραλία ολοταχώς…

Στην παραλία ολοταχώς…
Εκμεταλλευτείτε κάθε ημέρα του Αυγούστου. Άλλωστε...

Εκμεταλλευτείτε κάθε ημέρα του Αυγούστου. Άλλωστε είναι ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού, οπότε πριν φύγει βιαστείτε να κάνετε όσες εξορμήσεις στην παραλία μπορείτε.

Ο καιρός για το Σαββατοκύριακο θα είναι αίθριος με φυσιολογικές τιμές στον υδράργυρο. Πάντως, θα αναπτυχθούν τοπικές βροχές στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια τις πρωινές ώρες.

Αναλυτικά η πρόγνωση
Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις θα εκδηλωθούν στη Θεσσαλονίκη όπου θα είναι κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: αρχικά λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην κεντρική Μακεδονία όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Τις μεσημβρινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν και στις υπόλοιπες περιοχές και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες και στα ορεινά της υπόλοιπης Μακεδονίας. Βελτίωση από το απόγευμα. άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 και κατά διαστήματα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Πελοποννήσου. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: ασθενείς. Θερμοκρασία: από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: τις πρωινές ώρες λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στις βορειότερες περιοχές με πρόσκαιρες βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια. Τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα υπόλοιπα τμήματα και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και από το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη έως 34

Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.