ΕΛΛΑΔΑ

Επιμένουν οι βοριάδες!

Επιμένουν οι βοριάδες!
Συνταξιδιώτες των εκδρομέων θα είναι και αύριο, Παρασκευή, οι βοριάδες, οι οποίοι στο Αιγαίο...

Συνταξιδιώτες των εκδρομέων θα είναι και αύριο, Παρασκευή, οι βοριάδες, οι οποίοι στο Αιγαίο θα πνέουν τοπικά ακόμη και τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4 μποφόρ. Στα ανατολικά του νομού ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και το βράδυ στα θαλάσσια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος αλλά το απόγευμα στη Μακεδονία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 μποφόρ. Στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στα θαλάσσια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 35 και κατά τόπους 36 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος αλλά το απόγευμα στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους στη Θεσσαλία και την Εύβοια. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αίθριος. Άνεμοι: βορείων διευθύνσεων 5 με 6 και στις δυτικές Κυκλάδες 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 29 και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς Kελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αίθριος. Άνεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς Kελσίου.