ΕΛΛΑΔΑ

Παράνομο στοίχημα στο Γιβραλτάρ μέσω Κηφισίας…

Παράνομο στοίχημα στο Γιβραλτάρ μέσω Κηφισίας…
Λαβράκι έβγαλε η αυτεπάγγελτη έρευνας της αστυνομίας στα γραφεία εταιρίας παροχής τηλεπικοινωνιών και υπηρεσιών διαδικτύου…

Λαβράκι έβγαλε η αυτεπάγγελτη έρευνας της αστυνομίας στα γραφεία εταιρίας παροχής τηλεπικοινωνιών και υπηρεσιών διαδικτύου.

Κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία μ το ΣΔΟΕ, πραγματοποίησαν έλεγχο σε εταιρία που στεγάζεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας και όπως αποδείχτηκε, είχε πολύ …στενή σχέση με τη διεξαγωγή παράνομου στοιχήματος από το Γιβραλτάρ.

Συγκεκριμένα, η ελληνική εταιρία χρησιμοποιούταν ως δίαυλος επικοινωνίας για παράνομο στοιχηματισμό. Οι ενδιαφερόμενοι παίκτες έπαιρναν στα γραφεία της Ελληνικής εταιρίας, τους δινόταν ένας εξαψήφιος αριθμός τον οποίο πληκτρολογούσαν και στη συνέχεια συνδέονταν με το Γιβραλτάρ και παίζανε παράνομα ηλεκτρονικό στοίχημα με τη μέθοδο του Phone betting.

Το προανακριτικό υλικό έχει υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και έχει διαταχθεί η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Επιπλέον, οι έρευνες συνεχίζονται και στο Γιβραλτάρ με τη συνεργασία της τοπικής Αστυνομίας, προκειμένου να ονοματοποιηθούν οι εμπλεκόμενοι από το Γιβραλτάρ.