ΕΛΛΑΔΑ

Αβγά και αποδοκιμασίες σε βάρος υπουργών

Αβγά και αποδοκιμασίες σε βάρος υπουργών
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την επίθεση σε βάρος του κ. Μ. Όθωνα...

Αβγό «εκτόξευσε» νεαρή γυναίκα εναντίον του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλη Όθωνα στο Ρέθυμνο.

Η γυναίκα πλησίασε τον κ. Όθωνα την ώρα, που έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ και παρά το γεγονός ότι υπήρχε αστυνομική δύναμη, κατάφερε να του ρίξει εξ’ επαφής το αβγό στο κεφάλι.

Η νεαρή φώναζε συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής κατηγορώντας και τον ίδιο τον υφυπουργό για την ψήφιση του Μνημονίου.

Αμέσως μετά την ρίψη του αβγού συνελήφθη και οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση όπου και κρατείται.

Σε βάρος της σχηματίσθηκε αυτεπάγγελτα δικογραφία και έχει κινηθεί η διαδικασία του αυτόφωρου.

Πολίτες πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου ζητώντας την απελευθέρωση της γυναίκας.

Οι φωτογραφίες είναι από το goodnet.gr

Αποδοκιμάστηκε και ο Κουκουλόπουλος

Αποδοκιμάστηκε έντονα ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Πάρις Κουκουλόπουλος κατά την τελετή εγκαινίων της 27ης Eμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Eκθεσης Δυτικής Μακεδονίας, στα Κοίλα Κοζάνης.

Μια γυναίκα φώναξε συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ ενώ άνδρας πλησίασε τον υφυπουργό για να εκφράσει τις διαμαρτυρίες του για την πολιτική της κυβέρνησης.

Στη συνέχεια ο άνδρας ανέβηκε στο βήμα από όπου εξαπέλυσε λεκτική επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου και του κ. Κουκουλόπουλου, για την προσφυγή στο ΔΝΤ, την ψήφιση του Μνημονίου και τις περικοπές στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων