ΕΛΛΑΔΑ

Καλοκαιρία με λίγες νεφώσεις

Καλοκαιρία με λίγες νεφώσεις
Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα συνεχίσει να βρίσκεται η θερμοκρασία, με τον καιρό να είναι γενικά αίθριος και ζεστός στις περισσότερες περιοχές της χώρας...

Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα συνεχίσει να βρίσκεται η θερμοκρασία, με τον καιρό να είναι γενικά αίθριος και ζεστός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν στα δυτικά και υπάρχει πιθανότητα να βρέξει τοπικά, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 μέχρι 29 βαθμούς Κελσίου.

Ίδιο σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη, όπου οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 μέχρι 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 μέχρι 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο και μόνο τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 μέχρι 30 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, που τοπικά θα είναι αυξημένες. Μάλιστα, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες υπάρχει μικρή πιθανότητα να βρέξει πρόσκαιρα κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 μέχρι 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 μέχρι 27 βαθμούς Κελσίου.