«Μέσα» ο Μπατίστ, ανεμοβλογιά ο Τσαρτσαρής!

Τα προβλήματα τελειωμό δεν έχουν για τον Παναθηναϊκό, καθώς η σημερινή (12/10) προπόνηση ολοκληρώθηκε με τρεις απουσίες.

«Μέσα» ο Μπατίστ, ανεμοβλογιά ο Τσαρτσαρής!

Δεν πρόλαβε να χαρεί την επάνοδο του Μάικ Μπατίστ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κι είδε τρεις παίκτες του να μένουν εκτός προγράμματος! Ο Κώστας Τσαρτσαρής προσβλήθηκε από ανεμοβλογιά, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να δώσει το παρών στο ΟΑΚΑ, ενώ ενοχλήσεις στο γόνατο ταλαιπωρούν τον Κώστα Καϊμακόγλου, που επίσης απουσίασε.

Ο 28άχρονος φόργουορντ υπέστη τενοντίτιδα ύστερα από χτύπημα αντιπάλου του στη χθεσινή (11/10) αναμέτρηση με το Μαρούσι, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός προπόνησης. Από την πλευρά του, το ατομικό πρόγραμμά του συνέχισε για ακόμα μία ημέρα ο Στράτος Περπέρογλου.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή