ΕΛΛΑΔΑ

Καταλήψεις από μέλη του ΠΑΜΕ

Καταλήψεις από μέλη του ΠΑΜΕ

Καταλήψεις σε πολυκαταστήματα και τράπεζες πραγματοποιούν σε περιοχές της Ελλάδας, μέλη του ΠΑΜΕ, προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να βγάλουν τους εργαζόμενους στο δρόμο να διαδηλώσουν.

Η οργή του λαού έχει πλέον ξεχειλίσει και αυτό φαίνεται από τις σημερινές αντιδράσεις μελών του ΠΑΜΕ σε Κρήτη και Πάτρα.

Όπως αναφέρουν τοπικά sites, μέλη του ΠΑΜΕ έχουν προχωρήσει σε μπαράζ καταλήψεων στην Κρήτη, τόσο σε επιχειρήσεις σε Χανιά και Ηράκλειο, όσο και στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Τα μέλη του συνδικάτου με πανό στα χέρια, φώναζαν από τα ξημερώματα συνθήματα κατά της κυβέρνησης και δε δίσταζαν να απομακρύνουν όσους εργαζόμενους πήγαιναν στις δουλειές της.

Ανάλογη κατάσταση επικρατεί και στην Πάτρα, όπου μέλη του ίδιου κινήματος επιχειρούν να βγάλουν εργαζόμενους έξω από τις δουλειές τους, προκειμένου να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Τα μέλη του ΠΑΜΕ έχουν προχωρήσει σε καταλήψεις σε εισόδους τραπεζών και πολυκαταστημάτων. Μάλιστα, οι διαδηλωτές δε διστάζουν να χαρακτηρίσουν την σημερινή κυβέρνηση ως χούντα, στις μεταξύ τους συζητήσεις.