ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος και αναπάντητα «γιατί» στην κηδεία της 14χρονης

Θρήνος και αναπάντητα «γιατί» στην κηδεία της 14χρονης

Μέσα σε κλίμα βαριάς οδύνης τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 14χρονης Σουζάνας που βρήκε φρικτό θάνατο στο αυτοκίνητο που ο ίδιος της ο πατέρας έριξε στον τσιμεντένιο τοίχο.


Ένα δράμα που συγκλονίζει από την Κυριακή όλη την Ελλάδα με τον άδικο τρόπο που «έσβησε» ένα αγγελούδι… Δράμα που δεν έχει τέλος ούτε και για τον 11χρονο που θα κουβαλάει συγκλονιστικές μνήμες στην ψυχή του.

Στη τελευταία πράξη του δράματος πάντως η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας δεν δέχτηκε να «διαβάσει» τον 71χρονο πατέρα κι αυτό γιατί θεωρείται αυτόχειρας και υπεύθυνος για το θάνατο της κόρης του.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε νωρίτερα στον Άγιο Δημήτρη Κορακοχωριου εκεί όπου η μητέρα, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συμμαθητές αποχαιρέτισαν σοκαρισμένοι την άτυχη 14χρονη.

kideia

Η μητέρα της πάντως δεν άντεξε και στην έναρξη της τελετής λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου με ασθενοφόρο για να επιστρέψει μια ώρα αργότερα για την ταφή της κόρης της.
Ο πόνος βουβός για όλους…

Οι δεκάδες φίλοι της ανήλικης ξέσπασαν σε λυγμούς ενώ ούτε οι καθηγητές της άντεξαν: «Απορούμε με αυτό που βλέπουμε, το αμφισβητούμε, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε…» ήταν κάποια από τα λόγια τους.

«Ήσουν όμορφη, καλή, ένα παιδί γεμάτο χαρά και αισιοδοξία, μια καλή φίλη, ένας ξεχωριστός χαρακτήρας…» είπαν οι συμμαθητές της, λίγο πριν το τελευταίο αντίο, για το ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων…

Πηγή: ilialive.gr, Patris.com