ΕΛΛΑΔΑ

Εκπαιδευτικοί – τέρατα ασελγούσαν σε ανήλικους!

Εκπαιδευτικοί – τέρατα ασελγούσαν σε ανήλικους!

Αποτροπιασμός στο πανελλήνιο για τα περιστατικά σε Ρέθυμνο και Χαλάνδρι με τους παιδόφιλους υπεράνω υποψίας που ικανοποιούσαν τις αρρωστημένες τους ορέξεις.

Δύο εκπαιδευτικοί ασελγούσαν σε ανήλικους !

Σοκ και αποτροπιασμός... Μέσα σε διάστημα τριών ημερών συνελήφθησαν δύο εκπαιδευτικοί με την κατηγορία, ότι ασελγούσαν σε βάρος ανήλικων αγοριών. Ο ένας δάσκαλος δημοτικού και προπονητής μπάσκετ στο Ρέθυμνο και ο δεύτερος από τους συλληφθέντες, καθηγητής γυμνασίου στο Μενίδι... Και οι δύο παιδόφιλοι, πρόσωπα υπεράνω υποψίας, πρόσωπα τα οποία εμπιστεύτηκαν οι γονείς δεκάδων παιδιών για να τα διαδάξουν, να τα διαπαιδαγωγήσουν, ενώ εκείνοι χρησιμοποίησαν την επαγγελματική τους ιδιότητα για να προσεγίσουν παιδιά και να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες τους ορέξεις...

Δάσκαλος ασέλγησε σε 30 παιδιά !

Η πρώτη περίπτωση στο Ρέθυμνο είναι η πιο ανατριχιαστική. Ένας 47χρονος δάσκαλος που έκανε μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο, πατέρας δύο ανήλικων αγοριών, συνελήφθη επ αυτοφώρω στο σπίτι του την στιγμή που ασελγούσε σε βάρος δύο 13χρονων αγοριών. Από την έρευνα μάλιστα της αστυνομίας προκύπτει, ότι έχει ασελγήσει σε περίπου 30 αγόρια ηλικίας 13 με 14 ετών, τα οποία προσέγγιζε από την θέση του προπονητή μπάσκετ που είχε σε αθλητικό όμιλο της Κρήτης. Τα ραντεβού με τα παιδιά τα έκλεινε μέσω chat σε ιστοσελίδες στο ίντερνετ αλλά και στένοντας sms στα κινητά τους. Όπως διαπιστώθηκε οδηγούσε τα ανήλικα αγόρια στο σπίτι του ή στο αυτοκίνητο του και εκεί ικανοποιούσε τις ανώμαλες ορέξεις του. Από την αστυνομία γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί εάν είχε ασελγήσει στα παιδιά του, ή σε μαθητές του, ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει και το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στο σπίτι του.

Καθηγητής πλήρωσε ανήλικο για να ασελγήσει σε βάρος του !

Η δεύτερη σύλληψη παιδόφιλου εκπαιδευτικού έγινε στο Χαλάνδρι. Από έναν τυχαίο έλεγχο της άμεσης δράσης στο αυτοκίνητο του 52χρονου καθηγητή, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή ενός 17χρονου Αλβανού μικροποσότητα χασίς. Λίγη ώρα αργότερα ο ανήλικος αποκάλυψε στους αστυνομικούς, ότι πριν συλληφθούν βρίσκονταν στο σπίτι του καθηγητή, όπου τον πλήρωσε για να ασελγήσει σε βάρος του. Και σε αυτήν την περίπτωση βρέθηκε στην κατοχή του εκπαιδευτικού πορνογραφικό υλικό.