ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοφανής προσέλευση στο κάλεσμα Μιχαλολιάκου

Πρωτοφανής προσέλευση στο κάλεσμα Μιχαλολιάκου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση αλληλεγγύης η οποία διοργανώθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του δημάρχου της πόλης Β. Μιχαλολιάκου σε συνεργασία με την Κοινωνική Δημοτική Επιχείρηση Πειραιώς και φυσικά την ευγενική χορηγία επικοινωνίας της DPG Digital Media.


Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του δημάρχου Πειραιά ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς οι πολίτες έσπευσαν δίχως άλλο να προσφέρουν από το υστέρημά τους για τους άστεγους και τους απόρους.

Πρόκειται για μια καθοριστικής σημασίας δράση την οποία χαιρέτησε το σύνολο των πολιτών που παρευρέθησαν εκεί αφού η εποχή χαρακτηρίζεται από στενά οικονομικά περιθώρια και τέτοιου είδους εκδηλώσεις ανθρωπιάς προσφέρουν ανακούφιση και στήριξη στους αναξιοπαθούντες.

Ο απλός κόσμος ανταποκρίθηκε στην έκκληση του Δήμου Πειραιά, επισκέφτηκε το περίπτερο, στο οποίο περίοπτη θέση είχε το πανό με το λογότυπο του newsbomb.gr και του Δήμου Πειραιά, προσφέροντας τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την ενέργεια επισημαίνοντας ότι αισθάνονται περήφανοι που ο δήμαρχός τους κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος πράττει τα δέοντα προκειμένου να βοηθά τους ανήμπορους οικονομικά και κοινωνικά συμπολίτες τους .

Χαρακτηριστικά άνεργοι άνθρωποι που έσπευσαν στην εκδήλωση δήλωσαν πως έλαβαν κουράγιο από τη δράση αυτή, όχι μόνο σε υλικό επίπεδο αλλά και σε ηθικό καθώς αισθάνονται ότι η πολιτεία αντιμετωπίζει με ευαισθησία τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους που μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο δυσβάσταχτη.

Να σημειωθεί πως «Από το πρωί πέρασαν εκατοντάδες άνθρωποι, εκπρόσωποι φορέων, στελέχη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και απλοί πολίτες που στηρίζουν αυτήν την πρωτοβουλία, δείχνουν κατανόηση για εκείνους που μαστίζονται από την κρίση» αναφέρει το στέλεχος της ΚΟΔΕΠ κ. Αθηνά Κομινάκηστο newsbomb.gr.

«Είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή σήμερα, γιατί βλέπω μια ευρεία ανταπόκριση στο κάλεσμα αγάπης που έχουμε κάνει. Στον Πειραϊκό λαό και όχι μόνο. Ανέκαθεν υπήρχαν φτωχοί άνθρωποι που στερούνται τα απαραίτητα.

Σήμερα ο αριθμός τους έχει πολλαπλασιαστεί όπως και το μέγεθος.

Γι αυτό είναι μια μοναδική ευκαιρία, να γίνουμε πραγματικοί δότες αγάπης όσοι δεν μας λείπουν τα απαραίτητα. Και αυτή η μοναδική ευκαιρία να γίνουμε δότες αγάπης θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι προσφέρει περισσότερα στο δότη παρά στο δέκτη. Όποιος δίνει αγάπη κερδίζει ευτυχία. Κερδίζει αυτοεκτίμηση. Πάνω απ΄ όλα γνωρίζει ότι με αυτό που έδωσε, κάποιο παιδί θα κάνει χαρούμενα Χριστούγεννα.

Αυτές τις άγιες ημέρες ας ανοίξουμε περισσότερο την καρδιά μας. Να μπει μέσα Χριστός. Χριστός σημαίνει αγάπη και αγάπη σημαίνει ευτυχία.» δήλωσε ο κ. Μιχαλολιάκος δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στους πολίτες αλλά και στην ηγεσία της χώρας, εκδηλώνοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή του στον κόσμο που την χρειάζεται όπως έχει αποδείξει και στο παρελθόν, με την προσπάθεια του να συνεχίζεται και να ενισχύεται χάρης την επιτυχία των εκδηλώσεων που διοργανώνει.

Διαβάστε ακόμη:

Διδάσκει ανθρωπιά ο Βασίλης Μιχαλολιάκος