ΚΟΣΜΟΣ

LIVE BLOG: Εκλογές ΗΠΑ 2020 - Αποτελέσματα: Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις

LIVE BLOG: Εκλογές ΗΠΑ 2020 - Αποτελέσματα: Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις

Εκλογές ΗΠΑ 2020 LIVE Αποτελέσματα: Σε θρίλερ, όπως αναμενόταν, εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στις ΗΠΑ. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκλογές, το θρίλερ για την ανάδειξη του νέου προέδρου θα διαρκέσει πολλές ώρες.

Ο εκλογικός μαραθώνιος στις ΗΠΑ φτάνει σιγά - σιγά στο τέλος του με το αποτέλεσμα να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι μόνο για τους Αμερικανούς αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο.

Το αποτέλεσμο της συγκεκριμένης αναμέτρησης πρόκειται αδιαμφισβήτητα να επηρεάσει κάθε «γωνιά» του πλανήτη, ο οποίος παρακολουθεί τη «μάχη» για την ανάδειξη του νικητή, που θα βρίσκεται στη θέση του ισχυρότερου ανθρώπου του κόσμου τα επόμενα 4 χρόνια.

Εκλογές ΗΠΑ 2020 αποτελέσματα

Επισήμως, το όνομα του νικητή των εκλογών των ΗΠΑ δεν ανακοινώνεται από τις Πολιτείες παρά μόνο όταν επικυρώσουν τα αποτελέσματα, κάτι για το οποίο μπορεί να χρειαστεί ακόμη και μία εβδομάδα.

Η νίκη του Ρόναλντ Ρήγκαν, το 1980, ανακοινώθηκε στις 03.15 (ώρα Ελλάδας), όμως εκείνη του Ντόναλντ Τραμπ, το 2016, καθυστέρησε και ανακοινώθηκε μόνο όταν εξακριβώθηκε ότι κέρδιζε την Πενσιλβάνια.

Το 2000, όταν κέρδισε ο Τζορτζ Ου. Μπους, το αποτέλεσμα των εκλογών κρίθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο, μετά από 36 ημέρες.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στο LIVE BLOG του Newsbomb.gr: