ΚΟΣΜΟΣ

Σταρ του Χόλιγουντ πρόσφερε ροζ υπηρεσίες έναντι 1 εκατ. δολαρίων!

Σταρ του Χόλιγουντ πρόσφερε ροζ υπηρεσίες έναντι 1 εκατ. δολαρίων!

Η διάσημη ηθοποιός Zhang Ziyi, που πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Τίγρης και δράκος» και «Οι αναμνήσεις μιας γκέισας» κατηγορείται ότι αποκόμισε 64 εκατομμύρια δολάρια από τις σεξουαλικές της υπηρεσίες που πρόσφερε σε Κινέζους πολιτικούς και επιχειρηματίες.

Ανάμεσα σε αυτούς με τους οποίους η ηθοποιός φέρεται να έχει έρθει σε σεξουαλική επαφή είναι ο πολιτικός Bo Xilai, ο οποίος εκδιώχθηκε από το Κινεζικό Κυβερνητικό κόμμα, εν μέσω ισχυρισμών ότι ο ίδιος και η σύζυγός του είχαν εμπλακεί στη δολοφονία του επιχειρηματία Neil Heywood.

KINA1

Η 33χρονη Zhang είναι ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του κινηματογράφου της Κίνας με τρεις υποψηφιότητες για τα βραβεία BAFTA, με αποτέλεσμα το σκάνδαλο το οποίο έχει προκληθεί να είναι τεράστιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κίνα, η διάσημε σταρ κοιμήθηκε με τον Μπο τουλάχιστον δέκα φορές μεταξύ 2007 και 2011 σε αντάλλαγμα μεγάλων χρηματικών ποσών. Οι μυστικές ερωτικές τους επαφές φέρεται να έχουν λάβει χώρα στο Πεκίνο, με την χρηματική αμοιβή να φτάνει στο 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε συνεύρεση!

KINA2

Μάλιστα, την πρώτη τους συνάντηση φαίνεται να έχει κανονίσει ένας πανίσχυρος επιχειρηματίας, ονόματι Xu Ming, ο οποίος φέρεται να έχει πληρώσει συνολικά το ποσό των 18 εκατομμυρίων δολαρίων την Zhang, για τις ερωτικές υπηρεσίες της από το 2007.