ΚΟΣΜΟΣ

Έκαψε τα παιδιά της για να τραβήξει την προσοχή του συζύγου

Έκαψε τα παιδιά της για να τραβήξει την προσοχή του συζύγου
Σοκ έχει προκαλέσει στη Μεγάλη Βρετανία η υπόθεση νεαρής μητέρας η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε τα δύο παιδιά της για να...

Σοκ έχει προκαλέσει στη Μεγάλη Βρετανία η υπόθεση νεαρής μητέρας η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε τα δύο παιδιά της για να ευαισθητοποιήσει τον σύζυγό της ο οποίος την απατούσε.


Η 23χρονη Fiona Adams κατηγορείται ότι έβαλε φωτιά στο ίδιο της το σπίτι και έκαψε ζωντανά τα δύο της παιδιά, τον 5χρονο Niamh και τη 2χρονη Cayden. Η Adams κατάφερε να γλιτώσει από τη φωτιά όταν πήδηξε από το παράθυρο του πρώτου ορόφου μαζί με τον 8 μηνών γιο της Kiernan στην αγκαλιά της.


Στη δίκη που ξεκίνησε τη Δευτέρα, ο δικηγόρος Timothy Spencer δήλωσε στους ενόρκους ότι η Adams με αυτό τον τρόπο επιζητούσε την προσοχή του συντρόφου της και πατέρα των παιδιών, James Maynard, αφότου η σχέση τους έληξε. Όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης, ο Maynard απατούσε επανειλημμένα την 23χρονη, με πρώτη φόρα λίγο καιρό μετά την γέννηση του Niamh.


Η νεαρή μητέρα δηλώνει αθώα, ωστόσο, βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας γειτονικού σπιτιού δείχνει την 23χρονη γυναίκα να σκηνοθετεί τη φωτιά στο σπίτι της σαν να της είχαν επιτεθεί βάνδαλοι.