ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πούτιν "αποκαλύπτεται" για χάρη της Ναόμι Κάμπελ

Ο Πούτιν "αποκαλύπτεται" για χάρη της Ναόμι Κάμπελ
Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν αποκάλυψε τις «ευαίσθητες» πλευρές του χαρακτήρα του...

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν αποκάλυψε τις «ευαίσθητες» πλευρές του χαρακτήρα του, σε συνέντευξη που έδωσε στη Ναόμι Κάμπελ και θα δημοσιευθεί σε βρετανικό περιοδικό την επόμενη εβδομάδα.

«Δεν είμαι σκληρός και αγαπώ πολύ τα κορίτσια» δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας. Αναφερόμενος στην επίσκεψή του σε μια συγκέντρωση φίλων της μοτοσυκλέτας Χάρλεϊ-Ντέιβινσον στην Ουκρανία πέρσι το καλοκαίρι, είπε: «Αυτοί οι τύποι εκεί είναι σκληροί, όχι εγώ», προσθέτοντας ότι τότε είχε γράψει ο ίδιος μια μπαλάντα.

Στην ερώτηση για τη δημοσιοποίηση στη Ρωσία τον περασμένο Οκτώβριο του επίμαχου ερωτικού ημερολογίου όπου φιγουράρουν γυμνές δώδεκα όμορφες φοιτήτριες προς τιμή των 58ων γενεθλίων του, ο κ. Πούτιν δήλωσε πραγματικά ενθουσιασμένος: «Αγαπώ πολύ τα κορίτσια, είναι πολύ όμορφα», ενώ χαιρέτησε το κουράγιο τους να γυμνωθούν σε μια χώρα όπως η Ρωσία, όπου είθισται να σχολιάζονται «όλοι οι άνδρες της εξουσίας που είναι μοντέρνοι».

Η Ναόμι Κάμπελ συναντήθηκε με τον κ. Πούτιν σε διεθνή σύνοδο με θέμα την προστασία των τίγρεων που έγινε το Νοέμβριο στην Αγία Πετρούπολη.

Η συνέντευξη με τον Βλαντίμιρ Πούτιν ήταν η δεύτερη που πήρε το μοντέλο για λογαριασμό του περιοδικού. Η πρώτη της συνέντευξη με τους ισχυρούς του κόσμου ήταν με τον φίλο του κ. Πούτιν πρόεδρο της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες.