ΚΟΣΜΟΣ

Νύφη ντύνεται η Ρούμπι του "Καβαλιέρε"

Νύφη ντύνεται η Ρούμπι του "Καβαλιέρε"
Παντρεύεται η δεκαοκτάχρονη Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα, μία από τις «πέτρες του σκανδάλου»...

Παντρεύεται η δεκαοκτάχρονη Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα, μία από τις «πέτρες του σκανδάλου» για τον Ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην υπόθεση προαγωγής πορνείας.

«Θα παντρευτώ σε είκοσι ημέρες, στην εκκλησία αλλά και στο δήμο. Δεν χρειάζομαι ειδικές άδειες. Έφτασα στην Ιταλία πριν δέκα χρόνια, έχω όλα τα αναγκαία χαρτιά και εργάζομαι ως σερβιτόρα», δήλωσε η Ρούμπι, η οποία φέρεται να συμμετείχε σε πάρτι του Καβαλιέρε στην πολυτελή βίλα του, όταν ήταν ακόμα ανήλικη.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο μελλοντικός της σύζυγος είναι, προφανώς, ο νεαρός με τον οποίο είχε εμφανισθεί, πριν δέκα ημέρες σε τηλεοπτική εκπομπή του ομίλου Μπερλουσκόνι. «Είμαστε ερωτευμένοι, θέλω να παντρευτώ και να ζήσω μια ήρεμη ζωή, δεν επιθυμώ να μείνω στον χώρο του θεάματος»,

Προς το παρόν, πάντως, η Ρούμπι «εργάζεται» ως επίσημη προσκεκλημένη γνωστών ιταλικών ντίσκο, με αμοιβές που κυμαίνονται από οκτώ μέχρι και δέκα χιλιάδες ευρώ για κάθε βραδιά.

Η νεαρή μαροκινή, δήλωσε επίσης ότι «ελπίζει να πάρει το απολυτήριο του παιδαγωγικού λυκείου και να ζήσει, μόνιμα, στην Γένοβα». Όσο για την γνωριμία της με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μιλώντας στην εφημερίδα La Repubblica, τόνισε: «Επιθυμώ να ξεκινήσει η δίκη όσο πιο γρήγορα γίνεται, αν και εγώ είμαι απλός μάρτυρας. Είναι μια υπόθεση μοναξιάς. Εγώ την ‘πλήρωσα’, ψάχνοντας την στοργή του πατέρα μου. Εκείνος πλήρωνε τις κοπέλες..»