ΚΟΣΜΟΣ

Η δυνατή μουσική την οδήγησε στον θάνατο

Η δυνατή μουσική την οδήγησε στον θάνατο
Ξεκίνησε χθες σε δικαστήριο της Βρετανίας η δίκη ενός Ινδού πατέρα ο οποίος σκότωσε την κόρη του επειδή άκουγε πολύ δυνατά μουσική και τον..

Ξεκίνησε χθες σε δικαστήριο της Βρετανίας η δίκη ενός Ινδού πατέρα ο οποίος σκότωσε την κόρη του επειδή άκουγε πολύ δυνατά μουσική και τον ξύπνησε την ώρα που κοιμόταν.


Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβρη όταν 0 54χρονος Gurmeet Singh Ubhi ξεκίνησε καυγά προκειμένου η 24χρονη κόρη του Amrit να χαμηλώσει την μουσική που άκουγε. Όπως ισχυρίστηκε αργότερα στην αστυνομία, η κόρη του, του επιτέθηκε πρώτη και χωρίς να το καταλάβει είχε τα χέρια του περασμένα στο λαιμό της. Τελικά την στραγγάλισε μέσα στο ίδιος τους στο σπίτι.


Σύμφωνα με την δικηγόρο του 54χρονου η σχέση πατέρα-κόρης δεν ήταν ποτέ καλή. Τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν όμως όταν ο Ubhi πέρασε κάποιο χρονικό διάστημα στη φυλακή, επειδή επιτέθηκε με μαχαίρι στη δεύτερη σύζυγό του, κατά τη διάρκεια ενός καυγά. Επίσης ο οξύθυμος πατέρας δεν ενέκρινε την ερωτική σχέση που διατηρούσε η κόρη του με έναν λευκό.


Ο Uhbi αφού στραγγάλισε την κόρη του τηλεφώνησε σε όλους τους φίλους και τους συγγενείς του για να τους αποχαιρετήσει.