ΚΟΣΜΟΣ

Τι αγχώνει τον Πρίγκιπα Χάρι στη στρατιωτική του θητεία;(pics)

Τι αγχώνει τον Πρίγκιπα Χάρι στη στρατιωτική του θητεία;(pics)

Ο πρίγκιπας της Μεγάλης Βρετανίας Χάρι, εκτελεί αυτή την περίοδο τη στρατιωτική του θητεία...

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξη του, το μέλημα του αυτή τη στιγμή είναι να μην ηττηθεί στο επιτράπεζιο παιχνίδι που παίζει με τους άλλους στρατιώτες καθώς το τίμημα θα είναι βαρύ. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι «εάν χάσω το παιχνίδι θα πρέπει να γίνω η σκύλα τους και να κάνω τα πάντα για τους συμπαίχτες μου!».

Το παιχνίδι ονόματι «Uckers» στο οποίο επιδίδονται σχεδόν όλοι οι στρατιώτες είναι το παραδοσιακό παιχνίδι του στρατού και είναι ιδιαίτερα αγαπητό στον ελεύθερο τους χρόνο. Το παιχνίδι δεν αποτελεί απλώς μία ενασχόληση για τους στρατιώτες αλλά διακυβεύονται πολλά περισσότερα. Ο ηττημένος αναλαμβάνει να κάνει όλες τις αγγαρείες του στρατού και να υπηρετεί πιστά τους υπολοίπους. Ο Βrew Bitch όπως αποκαλείται , είναι αναγκασμένος να υπηρετεί τους άλλους ενώ το παιχνίδι φαίνεται να δυσκολεύει το πρίγκιπα Χάρι.

Όπως ο ίδιος τονίζει «είναι πολύ δύσκολο και μέχρι τώρα έχω χάσει δύο φορές και έχω κερδίσει μία», ενώ αποκαλύπτει ότι μετά την ήττα του σέρβιρε μπύρες στους άλλους στρατιώτες και δούλεψε περισσότερο απ ' ότι έπρεπε ως τιμωρία. Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι προτιμά το Playstation και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια αλλά, αυτό το στρατιωτικό παιχνίδι είναι πρόκληση που τον καθιστά συνεχώς σε εγρήγορση.

Παράλληλα, δημοσιεύονται φωτογραφίες από τη Daily Mail που αποτυπώνουν στιγμιότυπα του πρίγκιπα Χάρι από τη στρατιωτική του θητεία, την οποία φαίνεται να βιώνει σαν κοινός θνητός και όχι με περαιτέρω ανέσεις λόγω της ιδιότητας του. Τρώει από την καντίνα, εκτελεί όλες τις αποστολές και κάνει ακριβώς ότι κάνουν οι άλλοι χωρίς να αποτελεί εξαίρεση.