ΚΟΣΜΟΣ

Λιγότερο αλκοόλ για τους Αμερικανούς φοιτητές

Λιγότερο αλκοόλ για τους Αμερικανούς φοιτητές
Η μείωση της κατανάλωσης αλκοόλ κάνει τους φοιτητές να γίνονται πιο...

Η μείωση της κατανάλωσης αλκοόλ κάνει τους φοιτητές να γίνονται πιο αποτελεσματικοί και πιο υπεύθυνοι απέναντι στις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει.

Σύμφωνα με ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό των Ηνωμένων Πολιτειών που πραγματοποίησε σχετική έρευνα από το 2006 μέχρι το 2010, ο αριθμός των φοιτητών που έμπαιναν στο Πανεπιστήμιο απέχοντας εντελώς από την κατανάλωση αλκοόλ αυξήθηκε, και μάλιστα πολύ.

Από 32% έφτασε το 62%, γεγονός που υποδεικνύει πως γενικά έπαιρναν περισσότερο στα σοβαρά τις σπουδές και τις υποχρεώσεις τους ως φοιτητές.

Η εξήγηση γι' αυτήν την αλλαγή εικάζεται πως είναι η κακή οικονομία της χώρας, η οποία απ' ότι φαίνεται κάνει τους φοιτητές να ωριμάζουν μια ώρα αρχύτερα.

Συνειδητοποιούν προφανώς πως πρόκειται για το μέλλον τους και σκέφτονται πως ακόμα κι αν τα πάνε άψογα σε μια συνέντευξη για δουλειά, οι υποψήφιοι εργοδότες δεν έχουν παρά να τσεκάρουν το Facebook και να τους βρουν να σέρνονται κάτω από ένα βαρέλι μπύρας.

Επιπλέον, ακόμα κι αυτοί που μπαίνουν στο Πανεπιστήμιο όντας πότες, στην πορεία προφανώς παρασύρονται από τους υπόλοιπους και το κόβουν κι αυτοί –κακά μαντάτα για τις εταιρίες παραγωγής αλκοολούχων ποτών...

Πηγή: Queen.gr