ΚΟΣΜΟΣ

Γυναίκα λύνει το "γρίφο" της εξαφάνισης των διδύμων

Γυναίκα λύνει το "γρίφο" της εξαφάνισης των διδύμων
Στην μαρτυρία μιας γυναίκας βασίζεται η Γαλλική αστυνομία...

Στην μαρτυρία μιας γυναίκας βασίζεται η Γαλλική αστυνομία, προκειμένου να βρει την άκρη του νήματος σχετικά με την εξαφάνιση των δίδυμων κοριτσιών από την Ελβετία, υπόθεση, που συγκλονίζει τη διεθνή κοινή γνώμη.

Τα δυο κορίτσια εθεάθησαν από την κ. Όλγα Όρνεκ γιά τελευταία φορά, την πρώτη Φεβρουαρίου, στο λιμάνι Προπριάνο στο νότιο τομέα της Κορσικής.

Η μάρτυρας "αναγνώρισε 100% τον 43χρονο πατέρα από φωτογραφίες που της έδειξαν", ενώ είναι βέβαιη ότι η γυναίκα που τον συνόδευε "ήταν ξένη, αφού γνωρίζει τις Κορσικανές και, αυτήν την εποχή του έτους, στην Κορσική μόνον τουρίστριες εμφανίζονται".

Κατά την μάρτυρα, ο άνδρας φορούσε κόκκινο πουλόβερ και γυαλιά, ενώ "για τις δύο δίδυμες, η βεβαιότητά της, ότι τις είδε στο λιμάνι της Κορσικής την πρώτη Φεβρουαρίου, φθάνει στο 95%."

Για το λόγο αυτό η Γαλλική αστυνομία θέλει να μεταβεί στο νησί η μητέρα των κοριτσιών, η κυρία Ειρήνη Λουκίδη.

Στην Κορσική ο 43χρονος Σεπ, πέρασε διακοπές ή ήταν σε επαγγελματική αποστολή πολλές φορές τα τελευταία έτη. Εκεί λοιπόν πιθανόν έχει θάψει τις κόρες του εκτιμά η γαλλική αστυνομία.

Ο Σεπ έγραψε στο τέλος της ζωής του επιστολή στην κυρία Λουκίδη, ότι "οι κόρες μας αναπαύονται εν ειρήνη".

Την ίδια ώρα οι Ιταλικές αρχές αναζητούν τον ηλεκτρονικό πλοηγό του αυτοκινήτου του πατέρα προκειμένου να αποκατασταθεί το διάγραμμα με τις κινήσεις του ώστε να διαφανούν καλύτερα οι συνθήκες της απαγωγής των κοριτσιών, των μικρών Αλέσια και Λίβια, 6 ετών.

Η ιταλική αστυνομία θέλει να ερευνήσει την περιοχή κοντά στον σταθμό στη Τσερινιόλα, εκεί όπου αυτοκτόνησε πέφτοντας στη σιδηροδρομική γραμμή ο πατέρας Ματίας Σεπ, την 3η τρέχοντος μηνός.