ΚΟΣΜΟΣ

Σειρά της κυβέρνησης του Ιράν για διαδήλωση

Σειρά της κυβέρνησης του Ιράν για διαδήλωση
Η ιρανική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα ότι την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί διαδήλωση εναντίον "της ανταρσίας" μετά τις συγκεντρώσεις που...

Η ιρανική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα ότι την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί διαδήλωση εναντίον "της ανταρσίας" μετά τις συγκεντρώσεις που πραγματοποίησε η αντιπολίτευση τη Δευτέρα, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.


Το Συμβούλιο για το Συντονισμό της Ισλαμικής Προπαγάνδας, το οποίο οργανώνει τις μεγάλες λαϊκές διαδηλώσεις του καθεστώτος, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι η διαδήλωση θα πραγματοποιηθεί "εναντίον των αρχηγών της ανταρσίας", των αντιπολιτευόμενων πολιτικών Μιρ Χοσεΐν Μουσαβί και Μεχντί Καρουμπί.


"Ο πληθυσμός της Τεχεράνης, μετά την προσευχή της Παρασκευής, θα συμμετάσχει με δύναμη σε μια διαδήλωση για να εκφράσει την οργή του και το μίσος του για τα άγρια και αποκρουστικά εγκλήματα των αρχηγών της ανταρσίας και των υποκριτών συμμάχων τους (σ.σ.: όρος που χρησιμοποιείται από το καθεστώς για τους Μουτζαχεντίν του Λαού, την κύρια οργάνωση της ένοπλης αντιπολίτευσης) και των μοναρχικών", υπογραμμίζει το Συμβούλιο.