ΚΟΣΜΟΣ

«Ξέρω ποιοι απήγαγαν την Madeleine»

«Ξέρω ποιοι απήγαγαν την Madeleine»
Νέες διαστάσεις στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Madeleine McCann δίνουν οι ισχυρισμοί ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ ό οποίος δηλώνει ότι το...

Νέες διαστάσεις στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Madeleine McCann δίνουν οι ισχυρισμοί ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ ό οποίος δηλώνει ότι το κοριτσάκι απήχθη από σπείρα παιδόφιλων και πιθανότατα αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Η Madeleine εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το 2007 σε ηλικία 3 ετών ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Πορτογαλία με τους γονείς της. Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Marcelino Italiano,υποστηρίζει ότι το κοριτσάκι έπεσε θύμα απαγωγής ενώ έχει δώσει στην Πορτογαλική αστυνομία τα ονόματα δυο πιθανών υπόπτων. Ισχυρίζεται επίσης ότι , οι άνθρωποι αυτοί είναι υπεύθυνοι για πάνω από 12 απαγωγές παιδιών.


Ο 36χρονος ιδιωτικός ντετέκτιβ κατά το παρελθόν έχει δεχθεί επίθεση από μέλη της σπείρας την οποία κατηγορεί, αφού είχε ξαναπροσπαθήσει να τους ξεσκεπάσει δίνοντας στις Πορτογαλικές αρχές στοιχεία ακόμα και για άτομα μέσα από την Ισπανική αστυνομία.


Εκπρόσωπος τύπου της οικογένειας McCann ευχαριστεί θερμά τον Italiano για τις πληροφορίες του, όπως και κάθε έναν που μπορεί να τους δώσει το παραμικρό στοιχείο για την ανεύρεση της μικρής Maddie.