ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσε το κοριτσάκι της και μετά έκοψε τις φλέβες της

Σκότωσε το κοριτσάκι της και μετά έκοψε τις φλέβες της
Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία η 33χρονη μητέρα Dawn Makin, η ο ποία φέρεται να σκότωσε το 4χρονο κοριτσάκι της μια μετά να αποπειράθηκε..

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία η 33χρονη μητέρα Dawn Makin, η ο ποία φέρεται να σκότωσε το 4χρονο κοριτσάκι της μια μετά να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Η 4χρονη Chloe βρέθηκε νεκρή στο κρεβατάκι της, από τους γείτονες της οικογένειας, ενώ δίπλα της βρισκόταν η μητέρα της αναίσθητη. Η 33χρονη μητέρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχει συλλέξει η αστυνομία η Makin μαχαίρωσε την 4χρονη κόρη της και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της και πίνοντας απορρυπαντικό.

Μάνα και κόρη βρέθηκαν ξαπλωμένες δίπλα-δίπλα από τους γείτονες που ειδοποιήθηκαν από τους γονείς της 33χρονης μητέρας οι οποίοι είχαν ανησυχήσει καθώς η κόρη τους δεν είχε δώσει σημεία ζωής.


Συντετριμμένος είναι ο 38χρονος πατέρας της μικρής Chloe ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί. Απαρηγόρητοι είναι και οι γονείς της 33χρονης καθώς δεν μπορούν να καταλάβουν τι οδήγησε την κόρη τους σ’ αυτή την αποτρόπαια πράξη.


Οι αρχές πιστεύουν ότι ίσως ο χωρισμός της από τον πατέρα της Chloe να της είχε δημιουργήσει κάποια ψυχολογικά προβλήματα ωστόσο ο ίδιος ισχυρίζεται ότι οι σχέσεις τους ήταν πολύ καλές και μάλιστα η Dawn είχε συνάψει καινούρια σχέση.


Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.